Consells
¿Com utilitzar correctament les dues cares del paper d’alumini?

Ja sigui per mantenir el menjar en bon estat o per netejar la paella que acabes d’utilitzar, sens dubte el paper d’alumini és un dels teus millors aliats a la cuina (o fora) per la seva gran versatilitat.
Una de les seves característiques és tenir una de les cares brillant, i una altra de mat. Tot i que poca gent es posi a pensar en aquest fet, el cert és que, depenent de la situació, convé utilitzar-ne preferiblement una o l’altra.
El truc per a uns plats més suculents
A l’hora d’embolicar un entrepà o un tros de tomàquet, no importa quina de les dues parts –si la mat o la brillant– queda cap a fora. Tot i que per costum, gairebé sempre sigui la brillant. Però si vols utilitzar-lo per cuinar alguna cosa al forn, els experts recomanen que la part mat estigui cap a fora.
¿El motiu? A la cara brillant es reflecteix més la llum, per la qual cosa pot acumular més la calor. D’aquesta manera, els plats quedaran més sucosos, conservant els líquids a l’embolcall, i evitant barreges innecessàries amb altres ingredients.
- Fenomen en auge La venda a pes de 'caixes sorpresa' d'Amazon arriba al centre de Barcelona: "És com una loteria"
- Universitat Més de 250 professors universitaris exigeixen a la UB que investigui el cas Ramón Flecha
- MUNDIAL DE CLUBS Luis Enrique ignora Mbappé: «Soc soci culer, per això sempre em motiva jugar contra el Madrid»
- Previsió meteorològica Catalunya, en alerta per fortes pluges: aquestes són les zones on més pot ploure
- Detingut per matar d’una punyalada un multireincident al Prat de Llobregat per una venjança
- Medi ambient La meitat dels municipis amb pla antiincendis no el tenen actualitzat
- Les flames amenacen el parc natural Font Roja, a Alacant
- Piera surt al carrer i apel·la a preservar la "convivència" entre les comunitats
- "Ens estan enfrontant"
- Catalunya repetirà l’adjudicació de places docents per un error d’Educació