Consells
¿Com utilitzar correctament les dues cares del paper d’alumini?

Ja sigui per mantenir el menjar en bon estat o per netejar la paella que acabes d’utilitzar, sens dubte el paper d’alumini és un dels teus millors aliats a la cuina (o fora) per la seva gran versatilitat.
Una de les seves característiques és tenir una de les cares brillant, i una altra de mat. Tot i que poca gent es posi a pensar en aquest fet, el cert és que, depenent de la situació, convé utilitzar-ne preferiblement una o l’altra.
El truc per a uns plats més suculents
A l’hora d’embolicar un entrepà o un tros de tomàquet, no importa quina de les dues parts –si la mat o la brillant– queda cap a fora. Tot i que per costum, gairebé sempre sigui la brillant. Però si vols utilitzar-lo per cuinar alguna cosa al forn, els experts recomanen que la part mat estigui cap a fora.
¿El motiu? A la cara brillant es reflecteix més la llum, per la qual cosa pot acumular més la calor. D’aquesta manera, els plats quedaran més sucosos, conservant els líquids a l’embolcall, i evitant barreges innecessàries amb altres ingredients.
- Laura Lobo, advocada experta en herències: “No s’ha de donar per fet que els nebots hereten del tiet solter i sense fills”
- Marc Márquez passa pel quiròfan i es complica la seva reaparició
- Doncs no va ser en directe
- Nou estadi L'adjudicació de les obres al Camp Nou sota sospita
- Solidaritat amb Palestina ¿La vaga del 15 d’octubre per Palestina segueix endavant després de l’acord de pau? Sí, i aquests són els serveis mínims
- El secret del lampista perquè el radiador escalfi al màxim rendiment: així es purga en uns minuts
- ACTUALITAT BLAUGRANA De Jong apunta a una dècada al Barça: «S’ha exagerat el que guanyo i això ha afectat com m’ha vist la gent»
- Sector bancari El món empresarial català conté la respiració davant el final de l’opa
- Tornada Amaia Montero torna a La Oreja de Van Gogh 18 anys després
- OSTEOPOROSI Les fractures òssies per fragilitat augmentaran un 30% en tan sols cinc anys i les dones són el grup més vulnerable