Multiusos

Leroy Merlin té el pack de neteja ideal per mantenir la cuina neta aquest estiu

  • Així pots netejar el fregall de cuina

  • Així és la revolucionària piscina de terrassa de Leroy Merlin

Leroy Merlin té el pack de neteja ideal per mantenir la cuina neta aquest estiu

Lev Dolgachov / 123RF

1
Es llegeix en minuts

Durant l’estiu s’han d’extremar les mesures d’higiene i de neteja a la llar. I en ocasions és necessari recórrer a un arsenal de productes de neteja. La cadena Leroy Merlin ha llançat el que pot ser una solució per a uns mesos estiuencs nets a la llar. Es tracta del pack de quatre netejadors multiusos Sanytol, vàlid per a totes les superfícies. 

Aquests són els detalls d’aquests productes de neteja de Leroy Merlin, que a més, tenen un temptador format estalvi.

Adeu al lleixiu

El pack de 4 netejadors desinfectants multiusos de Sanytol neteja i desinfecta sense necessitat de recórrer al lleixiu. Per tant, no desprèn vapors nocius ni descoloreix.. Tampoc conté fosfatsftalats ni disruptors endocrins. Elimina el 99,9% de gèrmens i les pudors (deixa una agradable aroma a eucaliptus). A més, neutralitza al·lergògens com els àcars de la pols, de gats, espores de floridura i pol·len.

Totes les superfícies

És apte per a totes les superfícies, incloses les sempre delicades parquet i marbre. Apte per a tota mena de terres superfícies, fins i tot delicats com parquet marbre.

¿Com s’ha de manipular?

Notícies relacionades

Cada pot té un contingut de 750 ml. Al manipular s’ha de procurar sempre una bona ventilació per evitar que es formi vapor. Convé rentar-se les mans i altres zones exposades amb un sabó suau i amb aigua abans de menjar, beure i fumar. Els envasos s’han de mantenir tancats a l’acabar el seu ús. S’han de conservar en un lloc fresc i ben ventilat.

¿Quant costa?

El pack de 4 netejadors costa 11,79 euros, un preu molt assequible. Es pot comprar a la web de Leroy Merlin, que te l’envia a qualsevol lloc d’Espanya.