Turisme a l’espai exterior

Viatjar a l’espai per 7.000 euros: així és el globus per volar a l’estratosfera

  • Descoberts 59 exoplanetes, dels quals almenys 10 serien habitables

  • Rússia ultima una «missió de rescat» a l’Estació Espacial Internacional

  • ¿Què és un FANI i en què es diferencia d’un ovni?

Viatjar a l’espai per 7.000 euros: així és el globus per volar a l’estratosfera
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’empresa japonesa Iwaya Inc. és la dissenyadora d’un nou dispositiu amb el qual es pot volar a l’espai. Es tracta, ni més ni menys, d’una espècie de globus aerostàtic del qual penja una petita cabina amb capacitat per a dues persones. Aquest globus futurista podrà elevar-se a una altura de 25 quilòmetres i arribarà fins a l’estratosfera.

Així mateix, tots aquells que vulguin pagar per aquest viatge a l’espai exterior podran apreciar de primera mà com es veu la curvatura de la Terra. Els passatgers tindran una hora per disfrutar de la vista abans de començar el descens.

Notícies relacionades

Està previst que el primer viatge oficial es faci a finals d’aquest 2023, segons ha afirmat l’empresa creadora d’aquest projecte. A llarg termini, serà l’opció més econòmica per viatjar a l’espai, ja que el seu objectiu principal és el d’impulsar el turisme espacial i convertir-lo en una experiència assequible econòmicament.

¿Quin serà el preu?

S’estima que en un futur no molt llunyà aquest turisme espacial en globus costi uns 7.000 euros, aproximadament. L’octubre de 2023, l’empresa Iwaya Inc. anunciarà els noms dels primers cinc passatgers afortunats que compliran el seu somni de sortir a l’espai exterior.