Circulació

Els Mossos denuncien un camioner per avançar dos tràilers pel carril de l’esquerra a l’AP-7

1
Es llegeix en minuts
ACN

Els Mossos d’Esquadra han denunciat un camioner a Vilobí d’Onyar (la Selva, Girona) per avançar dos tràilers a l’AP-7 utilitzant el carril de l’esquerra. En aquest tram de la carretera hi ha tres carrils per sentit i, per tant, l’avançament ha bloquejat la circulació fluida als altres turismes mentre feia la maniobra.

Els fets han passat aquest dilluns al matí quan el camioner circulava en sentit sud. Aquest haurà de pagar una multa de 200 euros per infringir el Reglament General de Circulació, que remarca que tots els vehicles amb un pes superior a 3,5 tones –com és el seu cas– sempre han de circular per la dreta i que únicament poden utilitzar el carril contigu pels avançaments i sense obstaculitzar la marxa dels altres vehicles en cap cas.

Notícies relacionades

Una patrulla que circulava per l’AP-7 al voltant de les 9.45 h del matí a l’altura de Vilobí d’Onbyar ha vist com un tràiler que transportava vehicles es disposava a avançar per l’esquerra dos camions. Els agents han gravat la infracció –que han difós per xarxes socials– i poc després han parat l’infractor.

Els Mossos d’Esquadra han denunciat el camioner per infringir l’article 30.1.b del Reglament General de Criculació, que especifica que en llocs com l’autopista, on hi ha tres carrils, els conductors dels tràilers han de circular sempre per la dreta, en cap cas pel carril esquerre. En tot cas, únicament poden utilitzar el central per avançar ocasionalment i quan no s’obstrueixi la circulació.

Temes:

Trànsit Camions