Cues quilomètriques

Dos accidents tornen a complicar l’operació tornada a l’Àrea Metropolitana de Barcelona

A l’AP-7 s’han acumulat fins a 23 quilòmetres de retencions per un sinistre múltiple a l’altura de Sant Sadurni d’Anoia

Dos accidents tornen a complicar l’operació tornada a l’Àrea Metropolitana de Barcelona

EPC

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Dos accidents a la corona sud de l’Àrea Metropolitana de Barcelona estan complicant aquest diumenge la tornada dels conductors en un cap de setmana marcat pel bon temps, que ha fet que augmenti considerablement el nombre de vehicles que circulen per les carreteres catalanes.

El més aparatós ha tingut lloc a l’AP-7 a l'altura Sant Sadurní d'Anoia en un accident múltiple, que ha provocat fins a 23 quilòmetres de congestió i retencions, arribant la cua fins a Santa Margarida i els Monjos.

A tot això també s’afegeix una circulació amb cogestió en altres punts d’aquesta autopista. Al Vendrell també suma 7 quilòmetres de lentitud i aturades, com a l’extrem sud a Ulldecona –4 quilòmetres de retencions–, i pel vessant nord, entre Sant Celoni i la Roca del Vallès, se circula amb lentitud i aturades durant 7 quilòmetres.

Notícies relacionades

D’altra banda, un segon accident a la C-32 a l’altura de Sant Pere de Ribes ha obligat a tallar un carril i provoca també retencions de 4 quilòmetres en direcció Barcelona.

Congestió en els accessos a Barcelona

A la B-20 hi ha retencions entre Badalona i el nus de la Trinitat. De la mateixa manera, a la C-58 hi ha 2 quilòmetres de retencions entre Montcada i Barcelona, a l’autopista del Maresme també hi ha retencions entre Premià de Dalt i Badalona, i a la C-33 s’arriba a 6 quilòmetres de retencions entre la Llagosta i Montcada.