Mobilitat

Cues per entrar a Barcelona per dos accidents de trànsit

Cues per entrar a Barcelona per dos accidents de trànsit

Servei Català de Trànsit (SCT)

1
Es llegeix en minuts

Dos accidents de trànsit a la C-58 i l’A-2 estan causant complicacions viàries dissabte a la tarda en els accessos a Barcelona.

El primer accident ha tingut lloc sobre les 18.00 hores a la C-58 i està està ocasionant retencions i aturades de tres quilòmetres en aquesta via i de fins a vuit quilòmetres a la C-33 en direcció al nus de la Trinitat i retencions i congestió a la B-20 a l’altura de Santa Coloma de Gramenet i a la B-10 a Sant Adrià de Besòs.

Trenta minuts després, a l’autovia A-2 a l’altura de Sant Joan Despí i en direcció a la capital catalana, un altre segon accident ha obligat a tallar un carril, cosa que està provocant cues de fins a tres quilòmetres en direcció a la capital catalana.

Sis ferits en un accident a Sant Adrià de Besòs

Per una altra banda, un accident de trànsit al carrer Balmes de Sant Adrià de Besòs ha deixat sis persones ferides en estat menys greu, una menor d’edat.

Notícies relacionades

El Sistema d’Emergències Mèdiques de la Generalitat (SEM) ha explicat en un tuit recollit per Europa Press que han activat cinc unitats per atendre els ferits.

 Dels sis afectats, tres han sigut traslladats a l’Hospital del Mar de Barcelona, dos han sigut portats a l’Hospital Vall d’Hebron i un a l’Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona.