Trànsit

L’AP-7 es converteix en una ratera per l’incendi d’un camió a Gelida

  • MAPA | Els punts de l’AP-7 en què es reduirà la velocitat màxima

  • VÍDEO | Retencions a l’AP-7 per l’incendi d’un camió a Gelida

1
Es llegeix en minuts

L’AP-7 registra aquest divendres retencions de fins a 19 quilòmetres de cua en sentit Tarragona per l’incendi d’un camió a Gelida (Alt Penedès), segons han informat els Bombers de la Generalitat.

El cos d’emergències ha rebut l’avís del sinistre cap a les 11.35 hores i ha desplaçat quatre dotacions al lloc de l’incendi. A les 8 de la tarda hi havia cinc grues que intentaven retirar les restes del vehicle mentre es donava pas per només un dels tres carrils d’una via ja habitualment carregada de trànsit els divendres a la tarda.

El conductor del camió ha resultat il·lès i ha pogut separar la cabina tractora del remolc, que s’ha cremat completament. Segons el Servei Català de Trànsit (SCT), passades les 15.30 hores s’acumulaven retencions de 19 quilòmetres en direcció Tarragona. El sinistre ha obligat a mantenir obert només un carril en aquesta direcció.

Però la tarda ha sigut més complicada de l’habitual en altres de les vies més transitades de l’àrea metropolitana. A l’A-2 i a la B-23 es van registrar 7 i 8,5 quilòmetres de retencions en direcció a Barcelona, respectivament.

I en direcció Tarragona, ja en plena operació sortida, l’accident a l’AP-7 també va provocar aturades a la B-24 durant 5 quilòmetres a Vallirana en direcció Vilafranca.

Notícies relacionades

A la C-35, un accident que ha obligat a tallar completament la via ha causat retencions a l’altura de Llinars del Vallès.

De la mateixa manera, les rondes de Barcelona també han presentat problemes circulatoris, especialment a la Ronda de Dalt, amb una congestió de fins a 10 quilòmetres en direcció al Nus de la Trinitat.