Trànsit a Catalunya

Col·lapse total a les rondes de Barcelona: 15 quilòmetres a la de Dalt i 11 a la Litoral

L’operació sortida del pont de Tots Sants deixa uns quants trams de retencions i congestió

Col·lapse total a les rondes de Barcelona: 15 quilòmetres a la de Dalt i 11 a la Litoral

Ajuntament de Barcelona

1
Es llegeix en minuts

L’arribada del gran pont de Tots Sants ha incidit en el trànsit per entrar i sortir de l’àrea metropolitana de Barcelona. A primeres hores de la tarda ja han començat les primeres retencions i complicacions en les rondes de Barcelona, tant Litoral (B-10) com de Dalt (B-20), i també l’AP-7.

Les retencions a la Ronda de Dalt (B-20) han començat a les tres de la tarda, i a mitja tarda ja eren 9,5 els quilòmetres de congestió al nus de la Trinitat i 5,5 quilòmetres més al nus Llobregat. Així mateix, la Ronda Litoral (B-10) també ha acumulat 11 quilòmetres de retencions, 8 en sentit sud i 3 en sentit nord.

L’AP-7 també s’ha col·lapsat en diversos trams, acumulant fins a 28 quilòmetres de retencions, 24 en sentit sud (Tarragona i València) i 4,5 en sentit nord (Girona).

Altres accidents

Notícies relacionades

Un accident d’un autobús a la C-31 a l’Hospitalet de Llobregat també ha afectat el trànsit de la C-31. Segons informa el Servei d’Emegències Mèdiques (SEM), al sinistre s’han desplaçat tres unitats terrestres del servei i un total de cinc afectats han sigut traslladats en estat lleu.

Previsió per al pont

Segons Trànsit, un total de 475.000 vehicles sortiran entre aquest divendres i dissabte de l’àrea metropolitana de Barcelona amb motiu del pont del novembre. Així mateix, la majoria dels desplaçaments es dirigiran cap a destinacions de muntanya i punts de l’interior de Catalunya, per la qual cosa Trànsit preveu que les vies que concentrin més mobilitat siguin la C-16, la C-17, la C-14, la C-55 i l’N-145 d’entrada a Andorra, a més de l’AP-7 i la C-33.