Dos accidents i un incendi provoquen noves retencions a l’AP-7

Els embussos més importants s’han produït entre Cerdanyola i el Papiol

Dos accidents i un incendi provoquen noves retencions a l’AP-7

TRÀNSIT

1
Es llegeix en minuts
EFE

Dos accidents aquest dilluns a l’AP-7 a l’altura de les localitats barcelonines de la Roca del Vallès i de Sant Cugat del Vallès, i un incendi en un lateral de la via a Maçanet de la Selva (Girona), tots en sentit sud, han provocat noves retencions en aquesta via.

Segons ha explicat el Servei Català de Trànsit (SCT), el primer accident s’ha produït a l’altura de la Roca del Vallès a primera hora del matí per una col·lisió lleu entre dos vehicles.

Aquest primer accident ha provocat 2 km de retencions i trànsit fluid a l’altura del municipi on s’ha produït el succés, tot i que des del SCT preveuen que es normalitzi al llarg del matí.

D’altra banda, un camió i un turisme han col·lidit a Sant Cugat del Vallès, gairebé al municipi del Papiol (Barcelona) en un sinistre que ha provocat fins a 9 km de retencions en el tram entre Cerdanyola del Vallès i el Papiol sentit sud.

Notícies relacionades

Els Bombers han desplaçat dues dotacions per excarcerar del turisme la seva conductora, que ha sigut evacuada pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

A més, també s’ha hagut de tallar un carril de l’AP-7 a l’altura de Maçanet de la Selva per un incendi de vegetació al lateral de l’autopista, que ha provocat inicialment mig quilòmetre de retencions, tot i que la situació ja s’ha normalitzat.