Bombers al rescat

Aparatós accident a l’Eixample

  • Els Bombers han realitzat una aparatosa maniobra per rescatar el conductor atrapat al vehicle després d’un xoc al carrer Entença de Barcelona

Aparatós accident a l’Eixample

BOMBERS

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Bombers de Barcelona han fet una aparatosa maniobra per rescatar un conductor atrapat dins del vehicle al carrer d’Entença, a l’Esquerra de l’Eixample, després de patir un accident de trànsit. No s’han hagut de lamentar víctimes mortals, només ferits lleus.

Els Bombers han penjat una foto de l’operació a Twitter on es poden apreciar els diversos efectius que han treballat en l’operació per rescatar la persona que s’havia quedat atrapada dins del vehicle a causa de l’accident.

Notícies relacionades

Al final, el conductor ha sigut traslladat en estat lleu a l’Hospital Clínic. Una segona persona que ha resultat ferida a conseqüència del xoc ha sigut traslladada a l’Hospital de Vall d’Hebron, també en estat lleu.

Els fets han passat a les 10.45 h. La Guàrdia Urbana també s’ha traslladat al lloc dels fets. L’accident ha obligar a tallar el trànsit a la zona per facilitar les tasques dels bombers.