A partir del 29 de novembre

Renfe reforçarà la connexió amb trens Avant entre Barcelona, Girona i Figueres

  • Les places setmanals augmentaran el 45%, fins a les 25.000

  • Renfe s’afegeix al Black Friday amb ofertes en els bitllets de l’AVE

Morro de l’Avant.

Morro de l’Avant.

1
Es llegeix en minuts
EFE

Renfe reforçarà a partir del pròxim 29 de novembre la connexió entre Barcelona, Girona i Figueres amb trens Avant, és a dir, els que presten el servei de mitjana distància de Renfe en alta velocitat. Així ho ha explicat el president de Renfe, Isaías Táboas, al grup d’experts de Renfe a Catalunya, que formen onze persones i al qual s’ha incorporat Manel Nadal, l’exsecretari de Mobilitat de la Generalitat.

Durant la trobada, Táboas ha presentat les mesures que s’estan posant en marxa en els diferents serveis que presta Renfe a Catalunya, ha informat aquesta companyia en un comunicat. Quant a la connexió entre Barcelona, Girona i Figueres, ha dit que hi haurà 25.000 places setmanals, un 45% més que fins ara, i que s’augmentarà en una freqüència per sentit els trens que circulen en aquest corredor. Els nous horaris

25.000 places setmanals, un 45% mésuna freqüència per sentit els trens que circulen en aquest corredor. Els nous horarisAixí doncs, es podrà sortir des de Barcelona a les 16.36 hores i arribar a Girona a les 17.17 hores i a Figueres a les 17.39 hores, mentre que en sentit contrari es podrà partir de Figueres a les 11.31 hores i ser a la capital catalana a les 12.34 hores.

Eliminar els grafits

Respecte a Rodalies, ha presentat el nou servei d’eliminació de grafits, al qual Renfe ha destinat 1,57 milions d’euros.

Notícies relacionades

D’altra banda, Táboas ha repassat les inversions en el servei de Rodalies i ha destacat les actuacions que s’estan fent a Mollet, Vilafranca del Penedès, Molins de Rei o Vacarisses, així com la compra de nous trens de gran capacitat.

El president de Renfe ha ressaltat que durant el 2021, entre licitacions i adjudicacions, l’operadora està «invertint pràcticament 1.200 milions d’euros».