30 nov 2020

Anar al contingut

Transport aeri

Ryanair obrirà quatre noves rutes a Espanya a partir de l'1 de desembre

Els trajectes seran Barcelona-Lanzarote, Alacant-Vitòria, Palma-Jerez i Málaga-València

El Periódico

Ryanair planes are seen at Dublin Airport, following the outbreak of the coronavirus disease (COVID-19), Dublin, Ireland, May 1, 2020. REUTERS/Jason Cairnduff

Ryanair planes are seen at Dublin Airport, following the outbreak of the coronavirus disease (COVID-19), Dublin, Ireland, May 1, 2020. REUTERS/Jason Cairnduff / JASON CAIRNDUFF (REUTERS)

Ryanair inaugurarà quatre noves rutes a Espanya a partir de l’1 de desembre. Les noves rutes connectaran Barcelona amb Lanzarote quatre vegades per setmana, Alacant amb Vitòria i Palma amb Jerez amb dues freqüències a la setmana en cada cas, i Màlaga i València, amb tres vols cada setmana.

La companyia va anunciar la setmana passada que operarà, durant la temporada d’hivern (novembre-març), el 40% dels vols programats, mentre que l’any passat va arribar al 60%. Això es deu a l’augment de les restriccions que els governs han imposat per frenar els contagis de Covid-19.

Per promoure aquestes noves connexions, l’aerolínia ha llançat una oferta amb tarifes des de 20 euros per viatjar des de l’1 de desembre fins a finals de febrer. Aquesta oferta estarà disponible a la seva web des d’aquest dimarts fins aquest dimecres dia 21 d’octubre.

Ryanair pretén mantenir el 65% de la seva xarxa de rutes d’hivern, però mirarà de reduir la freqüència dels vols. Això suposarà «importants retallades» en les bases d’operacions de Bèlgica, Alemanya, Portugal i Viena. Així mateix, la companyia irlandesa també va avançar que tancarà durant la temporada hivernal les bases d’operacions irlandeses de Cork i Shannon i la francesa de Tolosa.