Un motorista mor en un accident múltiple a la C-58 a Sant Quirze del Vallès

Amb aquest ja són 19 els motoristes morts a Catalunya aquest 2020

28/01/2020 Un coche de Mossos d’Esquadra y ambulancias del Sistema d’EmergÃ?ncies MÃ?diques (SEM) durante un accidente de tráfico en una imagen de archivo.

28/01/2020 Un coche de Mossos d’Esquadra y ambulancias del Sistema d’EmergÃ?ncies MÃ?diques (SEM) durante un accidente de tráfico en una imagen de archivo. / @TRANSIT (Europa Press)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un motorista ha mort aquesta matinada a causa d’un accident múltiple a la C-58 a l’altura de Sant Quirze del Vallès (Barcelona). El sinistre ha tingut lloc cap a les 00.30 hores en el sentit nord de l’autopista, informa el Servei Català de Trànsit (SCT).

En l’accident s’han vist implicats dos turismes, una furgoneta i dues motos, i les causes d’aquest encara s’estan investigant.

Curs dels esdeveniments

En un primer moment, una motocicleta i una furgoneta han patit una col·lisió per abast. Després d’aquests vehicles, un turisme s’ha aturat al veure el succés i el cotxe que circulava per darrere no ha tingut temps de frenar, ha impactat amb ell i ha bolcat sobre la calçada. Finalment, un segon motorista ha volgut evitar un nou xoc i al frenar ha perdut el control del vehicle i ha caigut, segons EFE.

La persona morta és el conductor de la primera moto implicada, veí de Sabadell de 47 anys.

Persones implicades

Notícies relacionades

El segon motorista, traslladat a la Mútua Terrassa, ha patit ferides lleus, i la conductora d’un dels cotxes ha sigut atesa a l’Hospital de Terrassa amb pronòstic menys greu.

El sinistre ha obligat a tallar la via en sentit Terrassa i a desplegar nou patrulles dels Mossos d’Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat i quatre ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).