La seguretat viària

Una càmera grava un xoc frontal mortal als túnels de Vallvidrera

Una possible distracció va poder causar el sinistre que es va saldar amb un mort i quatre ferits

vallvidrera / periodico

1
Es llegeix en minuts
Óscar Hernández
Óscar Hernández

Periodista

ver +

La possible distracció del conductor d’un turisme va causar dilluns un accident mortal a l’interior del túnel principal de Vallvidrera. El sinistre es va produir a les 19.28 hores en el punt quilomètric 4,7 de la C-16, al terme municipal de Barcelona. Tal com han gravat les càmeres de seguretat de Tabasa, la concessionària dels túnels, un dels cotxes envaeix lleument el carril contrari i xoca amb un primer cotxe, i després el turisme perd la trajectòria i envesteix frontalment un segon vehicle.

Notícies relacionades

Després, dos turismes més xoquen entre si a causa d’aquest primer accident. El conductor del primer cotxe, A. G. C., de 53 anys i veí de Sant Cugat del Vallès, va resultar ferit molt greument, però l’endemà, dimarts, va morir a l’Hospital Clínic. També es van registrar un ferit menys greu i tres de lleus.

Fonts del Servei Català de Trànsit van remarcar la necessitat de mantenir l’atenció mentre es condueix i d’evitar utilitzar el mòbil i altres dispositius, ja que una simple badada pot provocar un accident mortal i tenir greus conseqüències per a un mateix i la resta d’usuaris de la via.