Programa 2018

Les futbolistes Corredera i Losada seran les pregoneres de la Festa Major de Terrassa

Totes dues són jugadores de la màxima categoria del futbol estatal i internacionals amb la selecció espanyola

180529-corredera-losada-1

180529-corredera-losada-1

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les futbolistes egarenques Marta Corredera i Vicky Losada seran les encarregades de donar el tret de sortida de la Festa Major de Terrassa el 29 de juny, amb la lectura del pregó. Després de la presentació pública del cartell i el lema, així com l’anunci de les principals actuacions musicals, l’Ajuntament dona ara a conèixer qui seran les encarregades de la lectura del tradicional pregó de festa major, que se celebra entre el 29 de juny i el 4 de juliol.

Les dues esportistes, de 27 anys, són nascudes a Terrassa i juguen en la màxima categoria del futbol femení estatal, Corredera amb l’Atlètic de Madrid, i Losada amb el FC Barcelona. Internacionals absolutes amb la selecció espanyola de futbol, aquestes egarenques han compartit gran part de la seva trajectòria professional i esportiva.

Marta Corredera va iniciar la seva trajectòria en el futbol a la CE Sabadell, després va passar al RCE Espanyol i, més tard, al FC Barcelona. Amb aquest equip va guanyar cinc Copes de la Reina i quatre Lligues, per iniciar després una experiència internacional amb l’Arsenal de Londres. Després de dos anys a la capital anglesa, va tornar a la Lliga espanyola amb l’Atlètic de Madrid, on ha guanyat les dues últimes lligues.

Notícies relacionades

Vicky Losada és jugadora del FC Barcelona. Va iniciar la seva pràctica esportiva al Can Parellada, i amb quinze anys va fitxar pel FC Barcelona. El 2014 va jugar al Western New York Flash als Estats Units, per tornar una temporada més tard al FC Barcelona, i iniciar una nova aventura internacional a l’Arsenal londinenc, amb Corredera. Després de deixar terres britàniques, Losada, el 2016, va tornar al FC Barcelona, on encara continua jugant.

Més notícies de Terrassa