masters 1000

Rafa Nadal es passeja fins als quarts de final a Indian Wells

L'espanyol supera el serbi Filip Krajinovic (6-3 i 6-4) en una hora i 27 minuts.

zentauroepp47336866 nadal190313214853

zentauroepp47336866 nadal190313214853 / Sean M Haffey

1
Es llegeix en minuts
Efe

El tennista espanyol Rafael Nadal ha aconseguit avui el bitllet als quarts de final d’Indian Wells, el primer Masters 1000 de la temporada, després de superar el serbi Filip Krajinovic per 6-3 i 6-4 en una hora i 27 minuts.

“Són grans notícies, especialment després d’unes setmanes dures i el resultat a Acapulco”, va reconèixer a peu de pista el mallorquí, que va restar importància al fet d’haver jugat al primer torn. “No soc de dormir gaire, tot i que prefereixo el segon o el tercer torn, no a les 11 del matí. Però ara tinc dia i mig per descansar i m’hi prepararé bé”, va indicar.

Malgrat el vent i el fred, Nadal no va donar opció al número 113 del món, que venia de tombar David Goffin i Daniil Medvedev, entre d’altres. Atent sempre a qualsevol detall, va fer notar al jutge de cadira que les pilotes no botaven totes al mateix nivell i va demanar que es canviessin abans de l’inici del duel.

Excel·lent, però poc còmode

Nadal va començar dubitatiu amb les seves sacades (0-30), però es va sobreposar ràpidament i va donar una exhibició amb restes molt profundes, la qual cosa va portar al primer ‘break’ gràcies, en part, als errors no forçats del serbi. L’espanyol jugava excel·lentment (3-0), però sense acabar d’estar còmode amb el servei.

Això va portar a Krajinovic a retallar distàncies (3-2), però el manacorí no va deixar que el seu rival se li pugés a les barbes i va aconseguir una nova ruptura (4-2). Amb un ‘drive’ de luxe va tancar el 5-2 i es va apuntar el primer set en 40 minuts.

Notícies relacionades

El seu rival va respondre a la segona màniga amb molta més agressivitat, en comptes d’estar a l’expectativa des de la línia de fons. Nadal, malgrat això, es va mostrar impassible i va aconseguir una ruptura clau abans de consolidar amb la seva sacada (3-1). El número dos del món va ser exemplar quant a regularitat i rapidesa, dominant des de la línia de fons amb gran solidesa i confiança en el seu joc, i així es va anotar la victòria.

El pròxim rival de Nadal als quarts de final sortirà del partit entre el nord-americà John Isner i el rus Karen Khatxànov.

Temes:

Rafa Nadal