Previsió

Roberto Brasero avisa sobre el fenomen d’aquesta setmana: «Grans contrastos»

  • La predicció setmanal de Mario Picazo: «Un mix de situacions»

  • L’Aemet ens avisa: aquesta setmana, més

Roberto Brasero avisa sobre el fenomen d’aquesta setmana: «Grans contrastos»

ANTENA 3

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Roberto Brasero ja ho va dir fa una setmana: alguna cosa es comença a moure en el temps, i aquesta setmana, que obre la tercera setmana de maig, en serà un bon exemple.

Segons Brasero, «la previsió d’anomalies per a la setmana que ve apunta a temperatures per sota de la mitjana per a aquesta data de l’any». El meteoròleg d’Antena 3 i Onda Cero assegura que aquesta és és «una important novetat, perquè des de mitjans de març fins ara cada setmana hem tingut temperatures per sobre o fins i tot molt per sobre de la mitjana». És només un exemple dels «grans contrastos» entre el nord i el sud que veurem al principi de la setmana.

Descens de temperatures

Notícies relacionades

De dilluns a dimecres, al nord d’Espanya tornaran a baixar les temperatures, «i sens dubte caldrà continuar amb l’abric i podríem veure nevar de nou a les muntanyes», adverteix. Per Andalusia encara poden pujar les temperatures dilluns i dimarts.

I adverteix Brasero: «No obstant, a partir de dimecres, el descens tèrmic pot arribar també al sud d’Espanya i fins i tot pot venir acompanyat d’una borrasca que deixi pluges o xàfecs en aquestes zones per al segon tram de la setmana. Això caldrà veure-ho, però el que sí que sembla clar és que la setmana serà en el seu conjunt més fresca del que correspondria per a mitjans de maig».