Previsió setmanal

La predicció «molt del mes de maig» de Mario Picazo: «Un mix de situacions»

  • L’Aemet ens avisa: aquesta setmana, més

  • L’advertència de Roberto Brasero per a l’estiu: «Alguna cosa es comença a moure»

La predicció «molt del mes de maig» de Mario Picazo: «Un mix de situacions»

eltiempo.es

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

«Molt del mes de maig». Així descriu el meteoròleg Mario Picazo el temps que s’espera per a aquesta setmana. Continuarà la inestabilitat amb pluja, núvols, sol, vent... «Vaja, un mix de situacions», descriu Picazo, que augura precipitacions en una zona d’Espanya on fins ara amb prou feines ha caigut aigua.

El meteoròleg explica a eltiempo.es que l’entrada de vent del nord es manté, cosa que alimenta la nuvolositat i les pluges al nord. Alhora, Picazo adverteix que «estarem molt pendents d’una petita borrasca que té previst avançar des de les Canàries cap a l’extrem sud de la Península.

Aquesta pertorbació vorejarà el sud-est peninsular i les Balears de camí al Mediterrani central per al cap de setmana que ve.

Notícies relacionades

Les temperatures seran molt irregulars. Picazo destaca que, una vegada més, el sud-oest peninsular tornarà a registrar més de 30 graus. En algunes zones del nord, els termòmetres no superaran els 15 graus.

Tot i que les temperatures registraran valors més propis de mitjans de maig, moltes zones registraran valors per sota del que és normal. L’excepció serà el sud-oest de la Península, on sí que s’espera que les màximes arribin a superar puntualment els 30 graus.