Temps inestable

Les temperatures baixen des de demà i fins al cap de setmana a Catalunya

Les temperatures baixen des de demà i fins al cap de setmana a Catalunya

Abi Ismail |Unsplash

1
Es llegeix en minuts
EFE

Les temperatures començaran a baixar a partir d’aquest dimarts a Catalunya i continuaran fent-ho, en principi, fins al cap de setmana, amb l’arribada d’aire fred del nord i l’oest, ha informat el servei meteorològic català Meteocat.

En la jornada d’aquest dilluns, festivitat de Tots Sants, la temperatura ha començat a baixar lleugerament, tot i que el descens no ha sigut generalitzat.

La màxima de la jornada s’ha registrat al Prat de Llobregat (Barcelona), amb 25,3 graus, seguida de la temperatura de la capital catalana, que ha sigut de 24,5.

Ratxes de vent

En aquesta jornada, no obstant, el fenomen més important ha sigut el vent, que en algunes zones ha bufat amb força. La ratxa màxima s’ha detectat a Portbou (Girona), amb 82,1 quilòmetres per hora.

Notícies relacionades

La predicció del Meteocat apunta que a partir de demà entrarà una massa d’aire que farà que dimarts i els dies següents baixin considerablement les temperatures, sobretot a les comarques de ponent i el Pirineu, tot i que el matí serà assolellat. A la tarda augmentarà la nuvolositat.

Dimecres continuarà el descens de temperatures, amb nevades al Pirineu a uns 1.600 metres, cota que baixarà dijous als 1.200.