‘El hormiguero’ cita estrelles

Julián López, Edurne, Pedro Acosta i els finalistes d’‘El desafío’ visitaran la setmana vinent el programa de Motos a Antena 3.

‘El hormiguero’ cita estrelles

El periódico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El hormiguero tornarà dilluns després de prendre’s uns dies de descans per Setmana Santa. El programa conduït per Pablo Motos tornarà a apostar fort per les estrelles nacionals del més ampli ventall artístic, però també es deixaran caure pel plató del programa d’Antena 3 estrelles emergents de l’esport.

El primer convidat serà el còmic i actor Julián López, que estrenarà el 5 d’abril Matusalén, en què encarna un raper quarantí que torna a la universitat per una aposta amb el seu pare. Dimarts serà el moment de la nova revelació del motociclisme, el murcià Pedro Acosta, el pilot més jove a pujar al podi en la Moto GP. Dimecres, la cantant Edurne presentarà el single Nada, un avançament del seu nou àlbum. I dijous serà el torn dels finalistes d’El desafío: Pablo Castellano, Chenoa, Adrián Lastra i Marta Díaz es reuniran un dia abans d’enfrontar-se a la gala final que emetrà Antena 3 en prime time.