Lola Gallardo, portera de la selecció: «Rubiales i Jorge Vilda els tenen molt grans»
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Malgrat que fa deu anys que juga en la selecció espanyola, la portera Lola Gallardo no ha tingut objeccions en unir-se a la llista de futbolistes que renuncien a pertànyer a ‘la Roja’ fins que el president de la Reial Federació Espanyola de Futbol, Luis Rubiales, dimiteixi. O sigui destituït.

La també portera a l’Atlètic de Madrid és una de les integrants de l’anomenat el grup de ‘Les 15’, format per les jugadores que ja van renunciar al seu dia a anar a la selecció espanyola.

Ara, després de l’enorme polèmica desencadenada pel petó que Rubiales va estampar a Jenni Hermoso durant l’entrega de medalles, Lola Gallardo ha parlat alt i clar en el programa ‘La última noche’ (Telecinco).

«Eufòric per altres coses»

«Nosaltres som futbolistes i és el que li deia a Sandra [Barneda, presentadora del programa]: jo no he vist Rubiales fer-li un petó a la boca a Sergio Ramos o a Carvajal quan han guanyat títols importants. No m’entra al cap, pot estar eufòric, que crec que estava eufòric per altres coses, no perquè les dones siguem campiones del món».

Notícies relacionades

Sandra Barneda ha volgut saber a què es referia Gallardo amb això que «estava eufòric per altres coses». La jugadora, llavors, ha fet ús de la ironia: «Perquè ha sigut un any molt difícil [per a Rubiales], les quinze som unes mocoses i unes xantatgistes i ell els té molt grans i ha guanyat, ell i Jorge Vilda», el seleccionador de la secció femenina de ‘la Roja’.

Lola Gallardo ha sigut una de les primeres jugadores a recolzar Jenni Hermoso després de la roda de premsa de divendres passat de Luis Rubiales: «Amb tu, amiga. @Jennihermoso. Ben aviat s’ha donat la raó a gent que va haver de renunciar a somnis per defensar uns valors. I unes condicions dignes i bàsiques». Ho ha fet a través d’un tuit a X, la plataforma que substitueix Twitter: