Les sis sèries que no et pots perdre aquest agost
8
Es llegeix en minuts
Marisa de Dios
Marisa de Dios

Periodista

Especialista en sèries i programes de televisió

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El mes d’agost ve marcat en les sèries en ‘streaming’ per tornades sonades i l’estrena de dues produccions molt esperades: ‘One piece’, la translació a imatge real del manga més venut del Japó, i ‘Ahsoka’, de l’univers Star Wars. De les noves temporades destaquen, sobretot, ‘The bear’, ‘Solo asesinatos en el edificio’, ‘Tiempo de victoria’, ‘Heartstopper’ i el final de ‘Billions’.

HEARTSTOPPER

Dia 3. Netflix. Temporada 2

Els joves Nick i Charlie consoliden la seva relació en la segona temporada de la sèrie britànica que Netflix ha adaptat a la pantalla a partir del còmic homònim, que en els últims dies ha estat d’actualitat per la multa a una llibreria d’Hongria per la seva temàtica LGTBI. Mentre planegen el ball de fi de curs, els nois han d’apanyar-se també amb els exàmens i amb un esperat viatge escolar a París. Per la seva part, el Tao i l’Elle intenten esbrinar si podrien arribar a ser més que amics. 

TIEMPO DE VICTORIA: LA DINASTÍA DE LOS LAKERS

Dia 7. HBO Max. Temporada 2

Abans que a finals d’agost se celebri a les Filipines, el Japó i Indonèsia el Mundial de bàsquet, HBO obre boca als aficionats nostàlgics d’aquest esport amb nous capítols de la sèrie de Max Borenstein (’The terror’, ‘Godzilla’) i Jim Hecht (‘Hissi age’) sobre un equip llegendari, el Los Angeles Lakers de la dècada dels 80 comandat per l’empresari Jerry Buss (John C. Reilly). Estrelles com Magic Johnson (Quincy Isaiah) tornaran a brillar sobre el camp en aquesta segona temporada, que inclou les vivències del club entre el 1980 i el 1984, i que culminarà amb la primera revenja professional de Johnson i Larry Bird.

SOLO ASESINATOS EN EL EDIFICIO

Dia 8. Disney+. Temporada 3

Fa dues temporades que el trio format pel Charles, l’Oliver i la Mabel (Steve Martin, Martin Short i Selena Gomez) demostren que tenen molt bon olfacte per fer pòdcasts de ‘true crime’, per trobar assassins... i per ficar-se en embolics. Ara s’encarreguen d’un crim que, en principi, no entraria dins de la seva jurisdicció, perquè no s’ha produït al seu edifici, sinó en un espectacle de Broadway. Es tracta de la mort, en ple escenari, de Ben Glenroy (Paul Rudd), durant la funció que dirigeix l’Oliver. Comptaran amb l’ajuda de Loretta Durkin (Meryl Streep), companya de repartiment del mort. 

THE BEAR

Dia 16. Disney+. Temporada 2

La sèrie revelació de la temporada passada, que va fer que l’audiència sentís l’estrès que es viu darrere dels fogons, comença aquesta segona tanda amb el Carmy (Jeremy Allen White), la Sydney Adamu (Ayo Edebiri) i el Richie (Ebon Moss-Bachrach) transformant el llardós local de sandvitxos que el primer va heretar del seu germà en un establiment de més nivell. L’ansietat tornarà a ser present, ja que la pesada burocràcia que impliquen els permisos i els proveïdors i el caos creatiu que suposa la planificació dels menús els complicaran la feina diària en aquesta nova aventura empresarial i gastronòmica.

AHSOKA

Dia 23. Disney+

Disney+ continua ampliant l’univers Star Wars amb un altre ‘spin-off’ de ‘The Mandalorian’, després d’‘El libro de Bobba Fett’. Ambientada després de la caiguda de l’Imperi, està protagonitzada per Ahsoka Tano, l’antiga Jedi interpretada per Rosario Dawson que investiga una amenaça emergent que plana sobre una galàxia vulnerable. La seva missió és caçar el malvat gran almirall Thrawn i trobar així el desaparegut jedi Ezra Bridger.

ONE PIECE

Dia 31. Netflix

Una de les grans apostes de Netflix de la temporada, adaptació amb actors de carn i os del manga més venut de la història del Japó, obra d’Eiichiro Oda. Monkey D. Luffy (interpretat pel mexicà Iñaki Godoy) és un jove aventurer que sempre ha anhelat la llibertat, així que abandona el seu poble per emprendre un perillós viatge a la recerca del mític tresor del qual parlen les llegendes i convertir-se en el Rei dels Pirates. Per aconseguir-ho, haurà de reunir la millor tripulació. El repartiment el completen Mackenyu (Roronoa Zoro), Emily Rudd (Nami), Jacob Romero (Usopp) i Taz Skylar (Sanji).

ALTRES ESTRENES I TORNADES

SANDITON. Dia 1. Filmin. Temporada 3 (última). La Charlotte torna al balneari junt amb el seu promès. Però veure de nou Colbourne fa trontollar les seves emocions. 

PHYSICAL. Dia 2. Apple TV+. Temporada 3 (última)

INGENIOSOS. Dia 3. Netflix. Un grup de persones ben diferents planegen venjar-se d’un despietat polític ideant un multimilionari robatori.

EL ABOGADO DEL LINCOLN. Dia 3. Netflix. Temporada 2 (part 2).

BUPKIS. Dia 4. SkyShowtime. Comèdia semiautobiogràfica de Pete Davidson (‘El rey del barrio’, ‘Saturday Night Live’), sobre els aspectes bons i dolents de la fama. En el repartiment també hi figuren Edie Falco (‘Los Soprano’, ‘Nurse Jackie’) i Joe Pesci (‘Un dels nostres’, ‘L’irlandès’).

LA NIÑA DEL CORAZÓN DE CERDO. Dia 4. Sundance TV. Una adolescent malalta del cor descobreix que porta tota la vida vivint amb una vàlvula de porc.

LAS FLORES PERDIDAS DE ALICE HART. Dia 4. Amazon Prime Video. Basada en la primera novel·la de Holly Ringland, narra l’emotiva història d’Alice Hart, una nena de 9 anys que es queda òrfena i va a viure amb la seva àvia (Sigourney Weaver) a la granja de flors Thornfield, on s’assabenta que hi ha molts secrets al voltant del seu passat i el de la seva família.

VOLVER A CAER. Dia 6. Movistar Plus+. Sèrie que adapta en clau contemporània el clàssic de Lev Tolstoi ‘Anna Karenina’, amb Kate del Castillo i Maxi Iglesias com a protagonistes. Una exesportista, dona del president del Comitè Olímpic de Mèxic, s’enamora d’un jove músic.

LA DELGADA LÍNEA AZUL. Dia 8. Filmin. Temporada 2. Un grup d’agents suecs batallen perquè les seves dures vides professionals no afectin les seves vides privades.

HIGH SCHOOL MUSICAL: THE MUSICAL: LA SERIE. Dia 9. Disney+. Temporada 4 (última)

MOVING. Dia 9. Disney+. Adaptació de l’exitós ‘webtoon’ del mateix nom del famós autor coreà Kangfull. Un grup d’individus amb superpoders fugen de les forces governamentals, però un misteriós assassí ha sigut enviat per acabar amb tots ells.

UN PLANETA EXTRAÑO. Dia 9. Apple TV+. Animació. Ambientada en un món de somni de cotó fluix de sucre rosa, uns pròxims éssers blaus exploren l’absurditat dels costums humans del dia a dia.

KUNG FU. Dia 10. HBO Max. Temporada 3

RAP SH!T. Dia 10. HBO Max. Temporada 2. Dues amigues d’un institut de Miami es retroben per formar un grup de rap. En el seu ascens a la fama, hauran de decidir si continuaran sent fidels a si mateixes o s’adaptaran a les exigències de la indústria musical.

MEDICINA LETAL. Dia 10. Netflix. Minisèrie que explora, des de la ficció, els orígens i les conseqüències de la crisi dels opiacis als Estats Units, i s’inspira en les experiències de responsables, víctimes i investigadors les vides dels quals es van veure irremeiablement afectades després de la invenció de l’OxyContin. Uzo Aduba, Matthew Broderick, Taylor Kitsch, Dina Shihabi i West Duchovny encapçalen el repartiment.

CRUEL SUMMER. Dia 11. Amazon Prime Video. Temporada 2. Nous capítols de la sèrie antològica, amb personatges i una història diferent, però que també està ambientada en tres línies temporals. En un idíl·lic poble costaner del nord-oest del Pacífic, segueix l’ascens i la caiguda d’una intensa amistat adolescent en el triangle format per la Megan, la Isabella i el Luke. 

BILLIONS. Dia 12. Movistar Plus+. Temporada 7 (última). Les lleialtats es posen a prova i la traïció adquireix proporcions èpiques. A més, torna Bobby Axelrod.

EL FANTASMA DE CANTERVILLE. Dia 15. Filmin. Una nova versió del clàssic d’Oscar Wilde a càrrec de la guionista de ‘Pare Brown’, Jude Tindall, i protagonitzada per Anthony Head (‘Buffy, la cazavampiros’).

EL ELEGIDO. Dia 16. Netflix. Un nen mexicà de 12 anys descobreix que té poders semblants als de Jesucrist.

LA FAMILIA UPSHAW. Dia 17. Netflix. Temporada 4. Comèdia protagonitzada pel patriarca d’una família negra de classe treballadora d’Indianapolis, un mecànic benintencionat però desastrós.

A TRAVÉS DEL ARMARIO. Dia 17. HBO Max. Una noia brasilera de 17 anys, filla de pare coreà i mare del Brasil, descobreix un portal màgic al seu armari que la porta a l’habitació d’una estrella del k-po.

LA CHICA ENMASCARADA. Dia 18. Netflix. Una oficinista acomplexada pel seu aspecte es converteix per les nits en una popular ‘streamer’ emmascarada.

REFUGIO. Dia 18. Amazon Prime Video. El Mickey es muda a Kasselton després de la sobtada mort del seu pare. El noi es veurà enredat en la misteriosa desaparició d’una nova estudiant de la seva escola. 

MALA FORTUNA. Dia 18. Amazon Prime Video. La Victoria i el Julio no s’han vist des que els seus pares es van veure embolicats en un escàndol financer. Tots dos ho han passat malament i l’única manera de sortir d’aquest embolic és canviant les seves identitats i buscant un futur millor. El problema és que tots dos han optat per anar rere la mateixa presa: la família Urquiza.

LA TORRE. Dia 20. HBO Max. Temporada 2. Una sergent i el seu subordinat investiguen la mort d’un policia i una noia de 15 anys a la torre Portland, al sud-est de Londres.

JUGANDO CON FUEGOS. Dia 22. Calle 13. L’Adriana és una ambiciosa xef francosenegalesa que somia una estrella Michelin. Fins al dia en què s’associa amb uns germans que dirigeixen una xarxa clandestina de joc i el seu restaurant es converteix en l’epicentre dels seus negocis.

THE CURSE. Dia 22. Filmin. Temporada 2. Sèrie britànica sobre una banda de delinqüents de pa sucat amb oli, ambientada a la Costa del Sol espanyola.

INVASIÓN. Dia 23. Apple TV+. Temporada 2. Es produeix una intensificació dels atacs alienígenes en una guerra total contra els humans.

PALOMINO (WHO IS ERIN CARTER?). Dia 24. Netflix. Una professora britànica que treballa a Espanya es veu embolicada en el robatori en un supermercat. Quan un dels lladres afirma que la coneix, la seva vida pot acabar enfonsant-se.

TE QUIERO Y ME DUELE. Dia 24. HBO Max. Un idil·li adolescent entre dos joves de diferents classes socials de Veracruz (Mèxic).

RAGNAROK. Dia 24. Netflix. Temporada 3

Notícies relacionades

EL MANIPULADOR. Dia 29. Filmin. Una història basada en fets reals sobre abusos de poder i manipulacions en un centre eqüestre de Suècia, on un prestigiós entrenador descobreix el seu pitjor rostre. Una nena desfavorida d’una família trencada serà l’única que s’atrevirà a plantar-li cara.

COLGADOS EN FILADELFIA. Dia 30. Temporada 16