Tu i jo som tres

La crítica de Monegal: Feijóo segueix les notícies per Antena 3

La crítica de Monegal: Feijóo segueix les notícies per Antena 3
2
Es llegeix en minuts
Ferran Monegal
Ferran Monegal

Crític de televisió

ver +

Perspicaç idea la que han tingut els serveis informatius d’Antena 3. La nit de les eleccions andaluses van enviar un equip a la seu central del PP a Madrid, al carrer Génova, per intentar descobrir a través de quina cadena de televisió s’estava informant Feijóo. Ho van aconseguir.

Van aconseguir colar-se a la planta noble. I allà, en un saló d’accés restringit, van poder gravar Feijóo, Cuca Gamarra, González Pons i altres selectes membres de la cúpula del PP, tots absorts seguint les votacions davant de la tele, ¡i resulta que el canal pel qual s’informaven era, precisament, Antena 3!

¡Ah! Devia ser gratificant per a aquesta cadena comprovar i mostrar (videofoto adjunta) polítics tan principals informant-se a través del seu imperi. Cal no obstant preguntar-se quin canal van sintonitzar Feijóo i el seu equip a partir de les deu de la nit. A partir d’aquella hora A-3 va desconnectar de les votacions i va continuar amb la seva programació habitual. O sigui, a Feijóo li quedaven tres opcions: seguir les eleccions a través de TVE, de La Sexta, o de Canal Sur (en cas d’estar abonat a la plataforma Movistar, ja que eren a Madrid).

¡Ah! Hauria sigut interessant que l’equip d’A-3 hagués continuat gravant aquella nit a Génova. Qui sap, potser van elegir Ana Pastor i Ferreras a La Sexta. Seria una dada molt bonica. Trencaria amb aquesta etiqueta que alguns líders del PP –com la senyora Espe– han col·locat a aquesta cadena: li diuen La Secta. Jo m’inclino per una altra possibilitat. Atès que a les deu de la nit Juanma Moreno Bonilla ja estava amb una majoria absoluta de ferro, és possible que Feijóo i els seus, relaxats i formidables, decidissin continuar veient A-3.

Notícies relacionades

Feien el capítol 12 de la sèrie turca Infiel i passa que a la doctora Asya li ha sortit un nòvio multimilionari que es va agenollar davant seu, li va entregar un diamant fastuós, i li va demanar matrimoni.

¡Ahh! Nit rodona. A Andalusia arrasant, i a la sala de televisió de Génova, la cúpula joiosa rematant la jornada seguint la petició de mà a Infiel. ¡I tot sense sortir d’Antena 3! La política que no sé si té A-3 com a cadena de referència és Yolanda Díaz. Li van fer ahir a les ‘Noticias’ una semblança tremenda. Deien que ha apartat ràpidament la líder andalusa que fins fa dos dies recolzava (Inma Nieto), i es preguntaven si també apartarà taxativament Colau i Oltra del seu projecte.