Guardons de la ràdio i la televisió

Els Ondas premien Álvaro Morte, Vicky Luengo i Roberto Leal

Les sèries ‘Maricón perdido’ i ‘Vamos Juan’ i el programa de ràdio ‘Crims’ també s’emporten una distinció

Els Ondas premien Álvaro Morte, Vicky Luengo i Roberto Leal
1
Es llegeix en minuts
Inés Álvarez
Inés Álvarez

Periodista

Especialista en programes de televisió i sèries

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Aquesta tarda s’han donat a conèixer els guardonats en la 68a edició dels Premis Ondas, que rebran el seu guardó el 16 de novembre al Teatre Coliseum de Barcelona. Álvaro Morte, Vicky Luengo, les sèries ‘Maricón perdido’ i ‘Vamos Juan’ i el programa de ràdio ‘Crims’ de Catalunya Ràdio han sigut alguns dels distingits.

El protagonista de ‘La casa de papel’ (Netflix), que dona vida a El Profesor, ha rebut el premi al millor actor i Luengo, a la millor actriu per la seva feina a ‘Antidisturbios’ (Movistar+). El millor presentador per al jurat ha sigut Roberto Leal, per la seva tasca al capdavant del concurs ‘Pasapalabra’ (Antena 3) i el millor programa, els continguts de Playz, de RTVE.

Notícies relacionades

El programa sobre crims de Carles Porta s’ha emportat l’Ondas al millor programa de ràdio i les sèries de Bob Pop i la que protagonitza Javier Cámara s’han repartit el guardó a la millor sèrie. I la millor trajectòria a la ràdio, per a Ángeles Afuera.

El guanyador de l’Ondas a la millor trajectòria professional ha sigut Iñaki Gabilondo i en el pla musical se l’ha emportat el cantant Mikel Erentxu. El premi al fenomen musical de l’any se l’han emportat Aitana i Pablo López. 

Temes:

Premis Ondas