La sèrie ‘House of Dragons’, d’HBO, tria la capital de Càceres i Trujillo

Comença el muntatge d’escenaris a Càceres per a la preqüela de ‘Joc de Trons’

Els operaris treballen des d’aquest dimecres a la plaça de Santa María

Comença el muntatge d’escenaris a Càceres per a la preqüela de ‘Joc de Trons’
1
Es llegeix en minuts

Ja ha començat a Càceres la instal·lació dels escenaris per a la superproducció ‘House of the dragons’, la sèrie més esperada a nivell internacional, la preqüela de ‘Joc de Trons’. El rodatge a la ciutat es durà a terme de l’11 al 21 d’octubre i els preparatius impliquen diverses empreses locals de logística, maquinària, allotjament, cuina i altres activitats. L’evolució dels decorats comença a ser visible a la plaça de Santa María, on els operaris aixequen, des d’aquest dimecres, algunes estructures que imiten la pedra de granit de la ciutat monumental.

La sèrie se situarà 300 anys abans de l’inici dels esdeveniments de ‘Joc de Trons’ per revelar els començaments de la dinastia dels Targaryen i el seu regnat a Ponent. La nova entrega d’HBO, que es roda en diferents països des d’abril, requereix molt moviment. La base d’operacions està situada en una nau del polígon del Casar de Càceres, al costat de la N-630, on també es porten a terme els càstings i les tasques de vestuaris i on ja es van realitzar treballs en els rodatges de 2016. L’equip de producció és a la ciutat des de fa setmanes per ultimar els emplaçaments, que es distribueixen pel nucli antic de Càceres, concretament pels espais més emblemàtics. També ho han notat els apartaments turístics de la ciutat, que ja allotgen professionals de la superproducció.

Notícies relacionades

 ‘House of the dragons’ tindrà deu capítols i preveu la seva estrena per a 2022. En aquests moments també s'està rodant a Anglaterra i a partir de l’1 d’octubre es començarà a gravar al castell de La Calahorra, a la província de Granada, segons recull la web Los Siete Reinos, la més especialitzada del país en aquesta sèrieA més, les càmeres passaran per Trujillo, igual que el 2016, per recrear el castell d’Alt Jardí.

Actors ja revelats

També s’està revelant el repartiment. Milly Alcock i Emily Carey encarnaran Rhaenyra Targaryen i Alicent Hightower, respectivament. Divendres passat, HBO va donar a conèixer set actors més de la primera temporada de ’House of the Dragon’, que són Graham McTavish (interpretarà el lord comandant de la Guàrdia Reial a l’inici del regnat de Viserys), Gavin Spokes (Lord Lyonel Strong),  Ryan Corr (Harwin Strong, primogènit de Lyonel), Matthew Needham (Larys Strong o Larys Patizambo), Bill Paterson (Lord Lyman Beesbury, conseller de la moneda al regnat de Viserys), David Horovitch (Gran Maestre Mellos) i Jefferson Hall (interpretarà dos personatges: Lord Jason Lannister, senyor de Roca Casterly, i el seu germà bessó Tyland Lannister).

Temes:

Joc de trons