TU I JO SOM TRES

Alta cuina familiar: mare, filla i bilis

2
Es llegeix en minuts
Ferran Monegal
Ferran Monegal

Crític de televisió

ver +

Fan anar amb precisió els focs de la vitroceràmica televisiva. Saben dirigir les flames amb una mestria indiscutible. Com a cuiners de vísceres són imbatibles.

El gran cop de foc d’ara mateix ha sigut la presència al plató de Rocío Carrasco. Han aturat un moment el seu documental de 60 hores de gravació que la cadena va trossejant per capítols, han trucat Rocío perquè es personi al plató, i li han fet una entrevista. Una sessió de quatre hores i escaig. Al cap de pocs minuts d’asseure’s ja li han dit que havia de parlar de la seva filla.

Efectivament. Ara interessa impulsar aquesta bilis que, pel que sembla, fa anys que existeix entre elles. El sistema Tele 5 és d’una esgarrifosa perfecció. Van variant el focus de calor segons convé al seu negoci televisiu. Sense escrúpols. Sense manies. La base perquè la cocció funcioni bé és tenir tots els ingredients en nòmina. ¡Ah! És una jugada de gran mestria. Efectivament, tots estan contractats per Mediaset. És a dir, tots al servei del que la cadena necessiti per aconseguir uns índexs d’audiència altíssims.

A Rocío Carrasco la tenen al seu documental seriat, i entrevistes afegides. A la seva filla Rocío Flores la tenen a ‘Las mañanas de Ana Rosa’, des d’on va contestant a la seva mare i li diu que no és veritat la història que explica. A Olga Moreno, l’actual dona d’Antonio David Flores –madrastra de Rocío Flores– la tenen també a sou a ‘Supervientes’, un concurs que es fa al Carib però que quan la cadena necessiti més gas a la cuina la ficaran en un avió i la plantaran als platós de Madrid. ¡Ah! Es parla de víctimes i de botxins.

Notícies relacionades

En realitat tots són víctimes dels interessos de negoci de l’imperi televisiu. Ara, puntualment, interessava que l’audiència s’horroritzés molt amb aquesta tèrbola relació mare-filla. Detalls escabrosos. Bilis. Tenen experiència en cuinar aquesta mena d’entranyes de famílies. Recordin l’èxit que van tenir amb aquell menú, Kiko Rivera contra la seva mama Isabel Pantoja, canibalisme que, per cert, no s’ha acabat i que reescalfaran quan creguin oportú.

El negoci d’aquesta entrevista de dimecres s’ha tancat amb un saldo de tres milions de clients de mitjana, amb puntes de cinc milions. ¡Ah! Que ingenus els de la Superlliga. Deixin el futbol. El negoci de veritat és la cuina familiar caníbal.