Debut esperat

La Sexta estrenarà en obert ‘Eso que tú me das’ el 21 de febrer

L’última entrevista d’Évole a Pau Donés és el documental espanyol més vist en cines dels últims 10 anys

img 6217

img 6217

2
Es llegeix en minuts

L’emotiu documental amb l’última entrevista de Jordi Évole a Pau Donés arriba per fi a La Sexta després del seu triomfal pas per les sales de cine i de la seva estrena a Atresplayer Premium diumenge passat. ‘Eso que tú me das’ es podrà veure en obert el 21 de febrer pel canal d’Atresmedia amb l’al·licient de contemplar el documental espanyol més vist en cines dels últims 10 anys, amb més de 249.000 espectadors.

La crítica s’ha rendit als peus d’aquesta deliciosa conversa sense embuts entre el periodista i el líder de Jarabe de Palo pocs dies abans de la seva mort. El documental, que porta la firma de Producciones del Barrio, es va projectar a partir de setembre a més de 280 sales de tot Espanya i es va mantenir en les primeres posicions del rànquing del més vist en cines. El mèrit que té és que sap transmetre un gran xut d’amor a la vida partint de la imminència de la mort.

Pau Donés va lluitar durant cinc anys contra el càncer, però va viure fins als seus últims dies amb ganes de comunicar als altres i compartir la seva alegria de viure. Dies abans de morir, va voler tenir la seva última xerrada amb Jordi Évole i deixar el seu testimoni i agraïment per tot el que havia rebut.

Exhibició pòstuma

Notícies relacionades

L’equip del documental va acudir a la casa del cantant a la Vall d’Aran i va gravar una entrevista que, per desig exprés del líder de Jarabe de Palo, només podia exhibir-se després de la seva mort. ‘Eso que tú me das’ alterna moments emotius propis d’una situació tan extrema amb altres de més reflexius sobre com viure i aprofitar millor la vida. A l’entrevista no falten, no obstant, els moments distesos en què periodista i cantant no defugen abordar entre rialles «comptes pendents» del passat.

La recaptació corresponent als productors de la pel·lícula es va destinar a la investigació de la lluita contra el càncer que porta a terme el VHIO, Vall d’Hebron Institute of Oncology de Barcelona, que va tractar i continua estudiant la malaltia de Pau Donés. També es va sumar a aquesta iniciativa la Fundació Fero, centrada també en la investigació oncològica.