TU I JO SOM TRES

Un bolso bo i un croissant

zentauroepp55350940 tv 10 10 2020 televisi n foto del monegal para el domingo 11201010163002

zentauroepp55350940 tv 10 10 2020 televisi n foto del monegal para el domingo 11201010163002

2
Es llegeix en minuts
Ferran Monegal
Ferran Monegal

Crític de televisió

ver +

Plantejaven l’altre dia a Ilustres ignorantes (Movistar +) el tema de les emergències, els successos, les desgràcies que ens poden sobrevenir de sobte en qualsevol moment. I Bob Pop, que era allà de convidat, va prendre la paraula i va advertir: «Si em passés alguna cosa a mi, truqueu a Ana Rosa Quintana. ¿Hi ha res més bonic a la vida que et passi una desgràcia i que Ana Rosa l’expliqui a Espanya? ¿I que sàpigues que ella s’està fent d’or a costa de la teva desgràcia? Saber que jo estic en la merda però que Ana Rosa s’ha comprat un bolso bo, a mi em compensa». ¡Ahh! La daga que va llançar Bob Pop era tremenda i afilada. Només afegiria jo un matís: a més de la senyora Quintana, n’hi ha més. L’astut i letal retrat que ha fet Bob d’aquesta manera de fer televisió encaixa amb el tractament televisiu del  cas Mainat. Tele 5 és el canal que més està furgant. Tota la cadena hi està bolcada a pic i pala. Las Mañanas, el Deluxe, els Sálvame Limón, Naranja i Tomate, el Socialité, el Viva la vida, el Ya es mediodía... Més que informar, esquarteren el cas. Tan salvatge dedicació sembla una venjança. Una venjança per aquella cruenta guerra que va enfrontar Mainat amb l’imperi Mediaset.

Els programes de T-5 i les seves webs, s’omplen de rètols i comentaris d’opinants i xafarders. Un xafarranxo colossal. Especulen amb el suposat intent d’assassinat advertint que Mainat té més de 100 milions d’euros. Burxen en personatges tangencials, com un ex-xòfer que diu que tot ha passat perquè el Pol, fill de Mainat, odia la seva madrastra Angela. L’última novetat de divendres a Sálvame Naranja: captures de pantalla del telèfon de la russa Alina amb missatges que suposadament envia ella a Mainat sobre les seves aparicions a la tele: «¿Me’n donaran 3.000 o 3.000 + 3.000? L’última vegada van ser 2.000». I Mainat contesta: «No diguis res a la premsa. Reserva’t per a la tele. Ara t’has fet famosa. Estàs maca». O sigui, la idea que és Mainat qui està manejant tot el circ mediàtic.

Notícies relacionades

T-5 manté tot el dia un reporter i càmeres davant la casa de Mainat. Hi connecten tots els programes, del matí fins a la nit. Divendres va ensenyar el croissant que li va donar Angela per fer més suportable la seva guàrdia. Va dir: «No l’he menjat. El portaré a analitzar per si de cas». ¡Ah! Per transportar el croissant, un bolso bo, de pell, de marca cara, seria l’adequat.