estreno aquest dimecres

'La isla de las tentaciones' torna amb canvis a Tele 5

El programa torna dimecres a les 22 hores a Telecinco

Carlos Sobera serà al capdavant dels debats del 'reality', que s'ofereixen els dimarts

sandra

sandra

5
Es llegeix en minuts
Marisa de Dios
Marisa de Dios

Periodista

Especialista en sèries i programes de televisió

Ubicada/t a Barcelona

ver +

’La isla de las tentaciones’ va ser, sens dubte, la bomba televisiva de la temporada passada. Els atacs de gelosia que van desencadenar les magarrufes entre uns esculturals solters i solteres i un grapat de parelles disposades a posar a prova la seva fidelitat en un paradisíac ‘resort’ caribeny van aconseguir que l’audiència de Tele 5 i Cuatro es disparés, i van deixar per a la història televisiva imatges ja icòniques com el desesperat crit de Christofer al descobrir l’enamoriscament de la seva nòvia, Estefanía amb Rubén. Mediaset torna a recórrer a aquesta ‘mili de les parelles’, com la van definir els seus propis participants, amb l’estrena aquest dimecres 23 de setembre (Tele 5, 22.00 hores) de la segona temporada, que arriba amb alguns canvis.

La principal novetat és el relleu de presentadores. Sandra Barneda, que l’edició passada va ser al capdavant dels debats del programa, agafa ara les regnes del reality en substitució de la hieràtica Mónica Naranjo. La periodista catalana, que en la presentació de la nova temporada va confessar com de malament ho passa quan ha de mostrar imatges compromeses als concursants, va ratificar que «tot el que es veu és 100% real i no hi ha res pactat», intentant aclarir dubtes sobre si existeix algun guió. Perquè, vistos els avenços que la cadena ha anat desgranant, sembla que els crits, les baralles, els plors, l’’edredoning’ i els sensuals balls entre els 20 temptadors solters i els membres de les cinc parelles de concursants tornen a estar a l’ordre del dia. 

Per seleccionar els participants d’aquest any, Mediaset ha tornat a pescar en el seu propi microcosmos. Així, la Melyssa i el Tom es van conèixer a ’Mujeres y hombres y viceversa’, mentre que la Marta (que arriba al costat del seu nòvio, el Lester), procedeix de ’Gran Hermano 16’. També hi ha les parelles formades per la Melodie i el Cristian, l’Inma i l’Ángel, i la Mayka i el Pablo. Tots ells se separaran tot just arribar a la Península de Samaná (República Dominicana), en les luxoses Villa Playa i Villa Montaña, per conèixer a 10 atractius solters i unes altres 10 seductores solteres, entre els quals n’hi ha dos (un noi i una noia) de l’edició passada. I caldrà veure si l’amor és fer-se i si tots els que van arribar a duo abandonen el ‘show’ de la mateixa manera o si no poden suportar les demolidores imatges de les seves parelles que Barneda els mostrarà durant les reunions nocturnes al caliu de la foguera.

El collaret del veto

Aquest any, s’introdueix una novetat en la mecànica, el collaret del veto, un mecanisme que els concursants podran utilitzar per intentar salvar la seva relació quan més flaquegi la confiança en la seva parella. A cada ‘villa’, només un dels nois i una de les noies tindrà l’opció de vetar que la seva nòvia o el seu nòvio se citi amb un dels solters. Però a cada una de les cases hauran de decidir qui pot utilitzar aquest recurs. 

Carlos Sobera, que també s’està especialitzant en ‘realities’ després de la seva experiència a ‘Supervivientes: Tierra de Nadie’ i ‘GH vip: límite 48 hores’, s’encarregarà del debat de ‘La isla de las tentaciones’, que s’emetrà els dimarts i que començarà a Tele 5 per passar després a Cuatro. I a més de la gala dels dimecres, n’hi haurà una altra els diumenges. Amb aquesta triple emissió setmanal, Mediaset deixa clara la seva confiança cega en un reality del que fins i tot ja té rodada una tercera temporada.

Les cinc parelles

Melyssa (28 anys. Dissenyadora Barcelona) i Tom (27 anys. Empresari. Marràqueix)

Es van conèixer en el ‘dating show’ de Cuatro ‘Mujeres y hombres y viceversa’, on ell va acudir per conquerir-la. Fa vuit mesos van iniciar la seva relació i es van traslladar a viure Marràqueix (Marroc), el lloc de procedència del Tom. Tots dos desitgen posar a prova el seu vincle sentimental. «Quan al Tom se li acosten les noies em genera una sensació de fúria», confessa la Melyssa. «No la veig feliç i em dol», diu ell.

Melyssa i Tom / mediaset

Melodie (28 anys. Cambrera. Alacant) i Cristian (31 anys. Cambrer. Alacant)

Acumulen ja nou anys de relació, tot i que l’inici no va ser senzill: ella era la nòvia del millor amic del Cristian i ell era la parella de la millor amiga de la Melodie. Procedents d’Elx, volen sotmetre la seva relació a l’experiència que els proposa el programa: El Cristian desitja demostrar-li a ella que és l’home de la seva vida, però la Melodie té dubtes sobre la seva fidelitat. «Em fa por que em falli», comenta la jove.

Melodie i Cristian / mediaset

Inma (28 anys. ’Influencer’. Sevilla) i Ángel (23 anys. Opositor a la Guàrdia Civil. Sevilla)

Tot i que només fa un any que estan junts, aquesta parella de sevillans desitja demostrar al seu entorn que la seva unió és molt més forta i sòlida del que pugui semblar. No obstant, a ell li molesta que al barri es comenti l’interès que desperten a l’Inma alguns personatges famosos atesa la seva activitat com a ‘influencer’.  Ella, al seu torn, no pot evitar patir alguns atacs de gelosia, que segons el parer de l’Ángel són descontrolats. «A veure si se li passa la gelosia», comenta ell sobre la seva participació al ‘reality’.

Inma i Ángel / mediaset

Mayka (28 anys. Cambrera. Múrcia) i Pablo (26 anys. DJ. Múrcia)

Quan la Mayka i el Pablo es van conèixer, fa tres anys, ell no desitjava iniciar una relació seriosa, per la qual cosa es va mantenir obert a tenir cites amb altres noies. «Quan me’n vaig assabentar em vaig sentir fatal, però vaig decidir perdonar-lo», reconeix la Mayka. No obstant, confessa que no acaba de superar la gelosia i construir una relació basada en la plena confiança. «Per això he fet el pas d’anar a La isla de las tentaciones, per veure realment amb qui estic.»

Mayka i Pablo / mediaset

Notícies relacionades

Marta (29 anys. Administrativa. Las Palmas) i Lester (32 anys. Cambrer. Las Palmas)

«Solem discutir per tot». Així defineix la Marta, exconcursant de ‘Gran Hermano 16’, el present de la llarga relació que manté amb Lester, un vincle amb què «estan bé, malament o molt malament» i que ha viscut ja alguna interrupció. No obstant, són la parella més longeva de la història del programa, amb 11 anys de relació, que seran posats a prova amb una convivència per separat a la República Dominicana. «Ens falta comunicació», confessa ell sobre el seu punt feble.

Marta i Lester / mediaset