els oscars de la tele

Els nostres favorits per guanyar els premis Emmy 2020

La televisió nord-americana es prepara per celebrar la cerimònia més important del sector

b4f21495b7031f862cb735a7d25aed905e0e052e1ed8c8ebd21adb8ada23fea9cf71803fb7ea22c97f00025e8261abcb0

b4f21495b7031f862cb735a7d25aed905e0e052e1ed8c8ebd21adb8ada23fea9cf71803fb7ea22c97f00025e8261abcb0

2
Es llegeix en minuts
M. G.

Aquest diumenge té lloc la cerimònia més esperada de la televisió nord-americana. La 72a edició dels premis Emmy se celebrarà al Microsoft Theatre de Los Angeles, on, per primera vegada, les estrelles més brillants del sector no hi seran presents. I és que la gala presentada per Jimmy Kimmel serà la més atípica de la història a causa de la pandèmia de coronavirus.

Com és habitual, l’espectacle arrencarà a les 02.00 hores (horari peninsular), però en aquesta edició els protagonistes de la nit no desfilaran per l’alfombra vermella per complir amb els protocols sanitaris. En aquest cas, els nominats seguiran la cerimònia via ‘streaming’ des de casa i ho podran fer vestits com vulguin. «Si volen estar en ‘jogging’ al seu sofà, estarà bé», van assegurar els productors executius de l’esdeveniment, Ian Stewart i Reginald Hudlin, a la revista ‘Variety’.

Per anar escalfant motors i degustant el que serà tot un esdeveniment inusual de la televisió, hem preparat una llista dels nostres guanyadors dels Emmy 2020. El temps revelarà si hem encertat algun dels noms propis.

La sèrie de Damon Lindelof, ‘Watchmen’, es postula com a favorita per als premis Emmy amb 26 nominacions. Després se situen la comèdia ‘La maravillosa señora Maisel’ que va aconseguir 20 mencions, i els drames ‘Ozark’ i ‘Succession’, amb 18 candidatures cadascuna.

Emmy a millor drama

En absència de ‘Joc de trons’, en la categoria dramàtica ‘Succession’ guanya punts després d’haver resultat vencedora en els últims Globus d’Or. També pot ser l’any de ‘The Crown’, ficció que ja fa anys es mereix l’estatueta. ‘Stranger things’ pot donar la sorpresa de la nit i amb menys opcions parteixen ‘Ozark’, ‘Killing Eve’, ‘The Mandalorian’ i ‘Better call Saul’.

Emmy a millor comèdia

‘Curb Your Enthusiasm’, ‘Dead to Me’, ‘The Good Place’, ‘Insecure’, ‘El método Kominsky’, ‘Schitt’s Creek’ i ‘What we do in the Shadows’ es disputaran el guardó a millor comèdia, tot i que la ficció que té més paperetes d’emportar-se l’Emmy és ‘La maravillosa señora Maisel’ gràcies a les seves 20 nominacions.

Emmy a millor minisèrie

Tot i que parteix amb avantatge per les seves nombroses nominacions, ‘Watchmen’ podria perdre l’estatueta davant ‘Unorthodox’, la minisèrie que narra la vida d’una dona jueva que fuig d’un matrimoni concertat a Brooklyn per començar una nova vida a l’exterior. ‘Little fires everywhere’, ‘Mrs. America’ i ‘Creedme’ tenen menys opcions d’emportar-se el premi.

Emmy a millor actor dramàtic

En aquesta categoria tenim un nom que ressalta per sobre de la resta. Es tracta de Brian Cox, el protagonista de ‘Succession’. L’actor es va emportar el guardó a millor actor en els Globus d’Or al gener i això el posiciona com un dels favorits per conquerir l’Emmy.

Emmy a millor actriu dramàtica

Notícies relacionades

És possible que aquest guardó sigui el més disputat dels Emmy 2020. La disputa per aquest premi s’estén entre dos grans noms amb possibilitats importants. Jennifer Aniston parteix com la gran favorita, tot i que no oblidem que Olivia Colman es va emportar el guardó a millor actriu de sèrie de televisió en els Globus d’Or al gener. No obstant, Zendaya podria donar la campanada gràcies a la seva sorprenent actuació a ‘Euphoria’.

Nosaltres ens hem llançat a la piscina en aquest article, ara és el teu torn. ¿Qui creus que seran els guanyadors dels Emmy 2020?