amb sandra barneda

Coneix les noves parelles de 'La isla de las tentaciones 2'

La segona temporada del 'reality' rescata participants de 'Gran hermano' i 'Mujeres y hombres y viceversa'

rp-isla--sandra1

rp-isla--sandra1

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

‘La isla de las tentaciones’ ha sigut un dels èxits del 2020, deixant escenes memorables per a la història televisiva com el crit desesperat de Christofer al descobrir la infidelitat d’Estefanía. Així que Mediaset està disposada a continuar esprement el filó i ja ha confirmat dues temporades més del ‘reality’, que s’estan gravant aquest estiu a la República Dominicana amb Sandra Barneda com a nova mestra de cerimònies, després de la baixa de Mónica Naranjo.

El portal ‘TeleZine’ ha avançat els noms de quatre de les noves parelles que posaran a prova la seva fidelitat al paradisíac resort. Com ja és habitual en els ‘realities’ de Mediaset, l’equip de càsting ha pescat els nous fitxatges entre els concursants d’altres programes de Tele 5 i Cuatro com ara ‘Gran hermano’ i ‘Mujeres y hombres y viceversa’.

Arantxa i Elías

Arantxa Bustos és coneguda per l’audiència pel seu pas pel ‘reality’ de MTV ‘Gandia Shore’, en què s’autodefinia com «la reina de les tarimes». La seva carrera televisiva ha continuat després en programes com ‘Mujeres y hombres y viceversa’, ‘Supervivientes 2015’ i ‘Super Shore’. A ‘La isla de las tentaciones 2’ arribarà amb la seva parella, Elías, un pilot de motociclisme amb qui porta tres anys sortint.

 

Marta i Lester

Marta Peñate va ser una de les participants de ‘Gran hermano 16’, en què va coincidir amb Sofía Suescun, Maite Galdeano i Suso Álvarez, entre altres. Entrarà a ‘La isla de las tentaciones 2’ amb el seu nòvio, Lester, que li va demanar matrimoni en directe després de sortir de la casa de Guadalix de la Sierra.

 

Marta i Diego

Marta de Lola i el cantant James Lover porten tres anys de relació, ja que van començar el seu idil·li quan ell era tronista de ‘Mujeres y hombres y viceversa’.

Melyssa i Tom

Notícies relacionades

Tom Brusse va ser l’escollit per Melyssa Pinto a ‘Mujeres y hombres y viceversa’, el novembre del 2019. Després d’iniciar una relació i anar-se’n a viure Marràqueix (Marroc), TeleZine afirma que van trencar i es van donar una segona oportunitat el juny passat.