DESPRÉS DE SET TEMPORADES

Mònica Terribas deixa 'El Matí de Catalunya Ràdio'

La periodista justifica la seva decisió afirmant que «els mecanismes» de la màquina «grinyolen»

40280936 59

40280936 59

1
Es llegeix en minuts
Marisa de Dios
Marisa de Dios

Periodista

Especialista en sèries i programes de televisió

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Mònica Terribas, directora i presentadora d’’El Matí de Catalunya Ràdio’, deixarà el programa i no el presentarà la pròxima temporada, segons ha anunciat aquest divendres en directe, el dia que culminava la seva setena temporada al capdavant d’aquest espai matinal de la ràdio pública catalana.

La periodista ha explicat que la decisió no respon a «cap motiu de tipus personal, familiar ni pels horaris», sinó al fet que «els mecanismes d’una màquina tan exigent com aquesta no es poden permetre cap xerric, i menys ara» i considera que «ara grinyolen».

Terribas s’ha mostrat confiada que la direcció de l’emissora, amb Saül Gordillo al capdavant, trobarà «una altra enginyera que faci funcionar el motor».

Notícies relacionades

«Tanco una etapa amb errors i encerts, però sabent que no ens hem traït en el servei que fem a la societat», ha assenyalat.

El director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, ha agraït a Terribas la seva feina en aquests set anys al capdavant del programa més important de l’emissora. «Ets rigor, compromís i servei públic. Agraïment enorme per l’exhibició de professionalitat durant la pandèmia i en tants moments difícils viscuts», ha dit Gordillo en un missatge a Twitter.