ESTRENA A HBO

Marianico el Corto torna per protagonitzar 'El último show'

La sèrie mostra la història de Miguel Ángel Tirado, l'humorista que mirarà de fugir del personatge que el va fer popular a la ràdio i la televisió

zentauroepp53131439 teletodo    el  ltimo show  hbo200415134400

zentauroepp53131439 teletodo el ltimo show hbo200415134400

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

Marianico el Corto, aquell home de camp aragonès que es va prodigar en ràdios i televisions de la mà de l’humorista Miguel Ángel Tirado torna de nou a la pantalla.  Divendres, 17, la plataforma de  streaming HBO estrenarà per complet ‘El último show’, una sèrie creada per Álex Rodrigo (La casa de papel, El embarcadero, Vis a visLa casa de papel, El embarcadero,), que codirigeix junt amb Carlos Val.

La ficció, una barreja de drama i comèdia, té com a protagonista Tirado, que sortirà a l’escenari convertit una vegada més en aquest personatge que li va donar fama a tot el país fa dècades. Però en la sèrie, l’actor, desanimat, se sent allunyat del personatge i els seus propis acudits ja no li fan gràcia. I vol fugir-ne.

Tossut i sorneguer, només manté dos somnis: recuperar l’amor de la seva exdona i dirigir una pel·lícula surrealista com les del seu ídol Luis Buñuel. La història mostrarà aquesta crisi d’identitat i la tragèdia de l’adaptació a la realitat.

La popularitat 

Miguel Ángel Tirado es va popularitzar interpretant aquest personatge, a més de la ràdio i la televisió, on va destacar en programes d’humor com No te rías que es peor, en gales i esdeveniments i va assolir un gran èxit. Però actualment el públic no sap què ha sigut d’ell i aquesta ficció recupera el personatge i l’humorista.

Notícies relacionades

El nom Marianico té el seu origen en el de l’avi de Tirado i de l’estatura de l’actor, 1,60 metres, que li donen el sobrenom del Corto. L’entranyable personatge vesteix el típic abillament de camp: camisa blanca, armilla, faixa vermella i boina, i el seu accent és el característic dels pobles de la zona.

Els altres actors

En el repartiment de la sèrie, primera ficció d’Aragó TV, formada per vuit capítols figuren al costat del protagonista, Miguel Ángel Tirado, Luisa Gavasa, Itziar Miranda, José Luis Esteban, Pablo Lagartos, Laura Boudet, Denis Cicholewski, Ken Appledorm i Laura Gómez. També compta amb la col·laboració especial d’Armando del Río, María Isabel Díaz i Rubén Martínez. Els guions estan escrits per Sara Alquézar, Enrique Lojo i Álex Rodrigo.

Temes:

HBO