PROGRAMACIÓ ESPECIAL

La Setmana Santa de DMAX

El canal viatjarà als orígens del cristianisme amb l'estrena de diversos documentals temàtics

vaticano-por-primera-vez-banquillo-1389890356701

vaticano-por-primera-vez-banquillo-1389890356701

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

Per primera vegada des del 1933, s’han hagut de cancel·lar els actes de Setmana Santa per l’actual crisi del coronavirus. El canal DMAX, tot i així, dedicarà una programació especial a la celebració durant la Setmana Santa, del dilluns 6 d’abril al divendres 10 mitjançant l’estrena de documentals de temàtica cristiana.

Si bé dilluns es van emetre els documentals ‘La gran carrera romana’  i ‘Grandes Imperios’, aquest dimarts, 7 (22.30), s’ofereix el documental ‘La búsqueda de las relíquias sagradas’, que continuarà amb ‘Las relíquias de San Pedro’, i a partir de les 00.25 amb la minisèrie ‘La historia no contada de Jesucristo’, amb detalls de la infància i joventut de Jesús i la biografia de María Magdalena.

Dijous i Divendres Sant: L’Antic Egipte

Durant els dies més representatius de la Setmana Santa, el Dijous Sant i el Divendres Sant, DMAX es traslladarà a l’Antic Egipte per conèixer tots els seus secrets.

Així, el Dijous Sant a partir de les 15.50 hores el canal oferirà els programes ‘El secreto de la gran pirámide’ i ‘El tesoro de Tutankamón’, que revisarà tots els descobriments sobre la tomba del rei Tutankamon.

Notícies relacionades

A més, ‘La pirámide de Keops al descubierto’ revelarà els secrets i misteris que continua amagant al seu interior aquesta enigmàtica construcció.

El Divendres Sant la minisèrie de ficció ‘Tutankamón’ rematarà la programació especial sobre l’arqueòleg que va descobrir la tomba de Tutankamon.

Temes:

Setmana Santa