TU I JO SOM TRES

Mascaretes Ágatha Deluxe

zentauroepp52885623 monegal200322163539

zentauroepp52885623 monegal200322163539

1
Es llegeix en minuts
Ferran Monegal

Com a fons del plató, amb lletres grans, un eslògan, una inscripció que deia: «Al mal temps bona cara». O sigui que l’imperi Mediaset, en aquest cas Sábado Deluxe de Tele 5, reivindica en temps de crisi el tipus de televisió en què és un especialista: l’entreteniment, el reality, el xou. I la gran convidada dissabte a la nit va ser Ágatha Ruiz de la Prada, una criatura important en el món de la moda però que a Tele 5 interessa per un altre motiu: els seus embolics amorosos, la bragueta, la calceta. ¡Ah! Ella s’hi avé i és feliç. La xafarderia sempre està molt ben retribuïda.

Notícies relacionades

En aquest clima de gasosa i safareig li van demanar que parlés de la seva relació amorosa amb El Chatarrero (relació que s’acaba de trencar) i li van preguntar si li feia vergonya presentar-lo a les seves amistats, ella tan exquisida i ell pel que sembla tan rudimentari i tosc. Va contestar que en absolut, que el presentava a tothom amb molt orgull i alegria. Però va advertir: «El que no m’agrada d’ell és que sigui tan franquista. Va estar embolicat amb Carmen Martínez Bordiú precisament perquè és neta de Franco. I us diré una cosa més, l’innominable (anomena l’innominable al seu anterior marit Pedro J. Ramíreza l’innominable  el que més l’atrau és precisament també Carmen Martínez Bordiú. innominable l’atrauL’atrau ¡Ah! Quina lliçó més meditable ens ofereix el safareig: resulta que al rei de la ferralla i a l’afilat periodista, el franquisme els uneix per la libido. Tots dos s’encabriten amb la netíssima.

Tots aquests treballs d’espeleologia braguetera en el fons no són més que l’escuma habitual, el signe d’identitat corrent de l’estil telecinque. Més qüestionable en canvi va ser el cop, el numeret, de les màscares de disseny glamurós que en un moment donat tots es van posar enmig d’un gran divertiment i rialles. Resulta que Ágatha els va regalar unes mascaretes que havia confeccionat per a l’ocasió al seu taller de moda fina. Unes mascaretes Ágatha Deluxe, fetes amb teles vistoses i coloristes. Hi va haver gran conya i rialles en aquest plató col·locant-se tots a la boca els drapets. Home, soc el primer defensor de l’humor com a gran antídot de la por davant del virus. Però en un moment en què falta material sanitari a tot el país, aquesta frivolité em sembla molt, molt discutible.