XEF D'ACTUALITAT

Dabiz Muñoz serà la sorpresa d'uns nens a 'Volverte a ver'

El fundador del tres estrelles Michelin DiverXO i marit de Cristina Pedroche animarà els petits a perseguir el seu somni a la cuina

ialvarez51558268 televisi n dabiz mu oz200102184306

ialvarez51558268 televisi n dabiz mu oz200102184306

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

El xef Dabiz Muñoz està d’actualitat aquests dies. Primer va ser per l’habitual foto que penja a les xarxes per aquestes dates, en què apareix amb l’impactant vestit que va lluir la seva dona, Cristina Pedroche, en les campanades  i, ara, per ser el convidat estel·lar del programa d’aquesta nit de ‘Volverte a ver’, a Tele 5 (22.00 hores).

Amb Carlos Sobera, en un moment del programa. / MEDIASET

Muñoz és un cuiner cèlebre per fundar un restaurant, DiverXO, que té tres estrelles Michelín. La seva carrera en la restauració va començar als prestigiosos restaurants londinencs on va descobrir els secrets de la cuina fusió. Després de l’èxit d’aquest primer local a Madrid, que va inaugurar el 2007, i l’obertura de StreetXO, també a la capital espanyola, el 2012, el xef va decidir posar-ne un altre a Londres, el 2016. El novembre d’aquest any inaugurarà el del sultanat de Dubai.

Complir els somnis

Notícies relacionades

Gonzalo i Beltrán són dos germans asturians amb una gran passió per la cuina. Muñoz serà còmplice dels seus pares, que li explicaran que l’afició dels seus fills pels fogons ha fet que, en ocasions, la gent els tracti de manera diferent. I animarà els petits a no rendir-se per complir els seus somnis.

Carlos Sobera també serà testimoni de la trobada de Nika, vocalista del grup Münik, amb Estela, una de les seves fans més grans. A través de les xarxes socials, la cantant madrilenya ha conegut la història de la seva admiradora, a qui van detectar un càncer mentre estava embarassada