12 d’ag 2020

Anar al contingut

TU I JO SOM TRES

Donar a llum fent les campanades

Cristina Pedroche suggereix que d'aquí a 12 mesos donarà les campanades embarassada

Ferran Monegal

Per escalfar les pròximes campanades d’A-3 TV Pablo Motos (El hormiguero) va convidar Cristina Pedroche. Cap novetat ressaltable sobre això. És natural. Després de cinc anys seguits fent les campanades en pures transparències, comença a sobrevolar la rutina en l’ambient. Potser ara el gran cop seria que es presentés tapada, vestida, coberta completament. ¡Ahh! Seria tremend que aquest any, l’audiència, una mica cansada ja del dejà vu de la Pedroche, l’única pregunta que es fes fos: ¿com sortirà vestit Chicote? No ho vull veure.

Però en aquesta trobada d’El hormiguero va saltar de sobte una qüestió transcendent. Va explicar la Cristina que per a les pròximes, les de 2020-2021, el seu estilista Josie li està preparant un cop sensacional: que surti a presentar-les embarassada, amb bombo de 9 mesos. Home, seria nou, no ho nego, tot i que jo crec que l’estilista ha fet curt. Les campanades que tindrien un èxit formidable serien si Cristina aparegués sobre llitera, acompanyada de ginecòleg o llevadora, i que al sonar l’últim so veiéssim brollar el caparró del seu nadó nounat. Any nou, vida nova. ¡Ah! És llesta Cristina Pedroche. Llançant aquesta possibilitat ha aconseguit que, a 12 mesos vista, ja estiguem expectants. Hi va haver un altre tema en aquesta entrevista, que aquest si que va ser dur de veritat. Ens va ensenyar que des de fa uns dies ja té la seva figura al Museu de Cera de Madrid. I ens ha posat la imatge. Amb tots els respectes al museu, i a la cera, és, senzillament, de jutjat de guàrdia.

GONZALO BOYE I EL SEU CARRET DE COMPRAR . – Circulava Cristina Puig per un supermercat, com a pròleg del FAQS (TV-3), fent provisió de cava i viandes per celebrar el tsunami nadalenc, i de sobte va xocar amb el carro de l’advocat Gonzalo Boye. Va ser una topada molt reveladora. El carro de la Cristina anava bastant ple, ¡però el de Boye semblava a punt de desbordar-se i vessar! ¡Ah!  En aquestes dates, amb només portar una càmera al súper, i gravar una estona els carretons de comprar, et surt un programa molt il·lustratiu sobre la prosperitat en la condició humana. La Cristina li va preguntar: «Escolta, quin temps farà al Pirineu?». I Boye va contestar: «¡Sol, farà Sol!». No va especificar si parlava del Pirineu francès, o de l’espanyol, però el seu somriure era radiant.