28 maig 2020

Anar al contingut

DIUMENGE, 24, A TVE-1

Melani es prepara per lluitar pel triomf a Eurojunior

La guanyadora de la quarta edició de 'La voz kids', de 12 anys, interpretarà a Polònia la cançó 'Marte', que llança un poderós missatge de defensa dels oceans

INÉS ÁLVAREZ

Melani es prepara per lluitar pel triomf a Eurojunior

Andrzej Grygiel

Aquest diumenge, 24, se celebra la final d’Eurovisión Junior 2019 (certamen al qual RTVE ha tornat després de 13 anys d’absència) al Gliwice Arena de Polònia, que retransmetran TVE-1 i TVE Internacional, a les 16.00 hores. Melani, la guanyadora de la quarta edició de ‘La voz kids’, que representa RTVE, competeix amb els participants de 18 països per aconseguir el micròfon de vidre.
 
L’espectacular veu de la nena i el poderós missatge de defensa dels oceans que fa la cançó ‘Marte’, de Pablo Mora, que interpreta vestida com una petita deessa del mar, han col·locat la cantant valenciana de 12 anys entre les favorites.

Ahir la nena va pujar a l’escenari per actuar en l’‘Assaig del jurat’, una cita molt important en què van votar els jurats professionals dels 19 països participants i que significa el 50% de la puntuació final. 

Un somni fet realitat

La nena va declarar que estava «una mica nerviosa i emocionada», tot i que per a ella el més important és «disfrutar de l’experiència, fer amics...». «Tenen tots unes veus úniques, m’encanten. Realment estic vivint una experiència increïble», va dir.

«Estic encantada de ser la representant d’Espanya a Eurovisió Junior després de tants anys. És el meu somni des que tenia 4 anys i per fi es farà realitat», va confessar. Sobre el seu objectiu en aquesta final, Melani ho té clar: «Ho donaré tot a l’escenari, però el més important crec que és disfrutar, perquè serà una experiència única». I això és precisament el ha aconsellat a tots Duncan Laurence, guanyador d’Eurovisió 2018:  «No us poseu nerviosos, disfruteu-ho i feu-ho genial». 
 

Temes: TVE Eurovisió