TU I JO SOM TRES

Del 'calentón' a la presó

tu y yo somos tres por ferran monegal / periodico

1
Es llegeix en minuts
Ferran Monegal
Ferran Monegal

Crític de televisió

ver +

Enorme desesperació a TVE. Caiguda en picat dels seus índexs d’audiència. ¡Ah! Acabaran el mes de juliol sense arribar als dos dígits; potser no arriben ni al 9%. Davant de tanta desaventura han tingut una idea: imitar Tele 5 i recórrer a la Pantoja. I s’han inventat un Lazos de sangre titulat La saga de los PantojaLazos de sangreLa saga de los Pantoja, on l’única que no hi era, precisament, eraIsabel Pantoja. Efectivament. No hi podia ser. Té contracte en exclusiva amb Mediaset i davant d’això poques bromes. De manera que TVE-1 ha optat per anar a l’arxiu i desempolsegar aparicions seves pels platós de TVE de fa una dècada almenys. El seu casament amb Francisco Rivera, el desgraciat moment de l’enterrament que la va convertir en la vídua d’Espanya automàticament, i tot farciment amb antics recitals de quan cantava Hoy quiero confesar que estoy algo cansada i Marinero de luces, temes tremends. L’únic familiar directe que es va prestar a aparèixer va ser la seva filla Chabelita. Va ser suau. Mesurada. Diferent de com sol estar a T-5. Només va llançar un punyalet dient que quan era petita, Isabel Pantoja mai tenia temps de cuidar-la. Home, vista la trajectòria televisiva d’aquesta noia, és ara, que ja és major d’edat, quan potser necessita més atencions.

D’aquesta operació Pantoja que TVE s’ha inventat el més original ha sigut quan Boris Izaguirre va entrevistarJulián Muñoz. Com que està en arrest domiciliari va haver de ser en dúplex, des de Marbella. Li van demanar que recordés aquells dies, tan bonics, que ell i la Pantoja es juraven amor etern. Va contestar: «Mai va ser la dona de la meva vida. Era un embolcall glamurós». I va afegir: «¡Allò va ser un ‘calentón’!». ¡Ahh! Quan va dir allò del «calentón» es van escoltar crits d’horror al plató de Boris. Home, la paraula és grollera i alhora displicent. Trenca l’encant de tants programes del cuore que els van dedicar al seu dia a la parella. Una relació de calentón és grollera. No hi ha grandesa. És un vulgar cop de combustió braguetera. Condueix a la presó.

Notícies relacionades

PATTON AL CONGRÉS .– Advertia Aitor Esteban, moments abans de la votació al Congrés: «Deia el general Patton que la pressió fa diamants». O sigui, el portaveu del PNB potser niava un punt d’esperança en el seu interior. Però aquesta vegada l’únic que ha produït la pressió han sigut castanyes somalles.