TU I JO SOM TRES

La Khaleesi i la Pantoja: heroïnes sense glòria

tu y yo somos tres por ferran monegal / periodico

2
Es llegeix en minuts
Ferran Monegal
Ferran Monegal

Crític de televisió

ver +

Gairebé simultàniament, amb molt poca diferència de temps, les dues heroïnes més seguides, més consumides per la voraç gana de l’audiència, la Khaleesi i la Pantoja, vivien a la tele capítols incerts. El final de Joc de tronsha sigut de pena. La xarxa està que bufa. Demanen que el reescriguin de nou, que el canviïn, que li donin l’altura escènica i argumental que es mereix, i que l’emetin de seguida perquè els seus fans estan que mosseguen. Efectivament. Ha sigut un tancament sense altura, sense emoció, sense la categoria que tan extraordinària sèrie hauria de tenir. El guió, més que un final memorable, ha dibuixat matusserament una desbandada general, com si els personatges molestessin i fos necessari treure-se’ls de sobre com qui sacseja una espardenya per treure’n la pols des del balcó.

Notícies relacionades

Allò del pobre Jon Neu no té nom. Desterrat al Castell Negre per tota la vida, i amb la prohibició que mai es podrà acostar a una dona. O sigui, li neguen l’amor, i fins i tot la possibilitat de tenir descendència. A Cuc Gris, el gran guerrer en cap dels Immaculati, l’envien a terres llunyanes a fer de granger, com els cowboys de l’Oest. Tyrion Lannister es queda de figureta bibelot, per adornar la vitrina del nou rei. El pitjor és allò de la Khaleesi. Jo crec que aquesta actriu, Emilia Clarke, té motius fundats per demandar la productora. Aquest final trist i sense glòria que li han col·locat hauria de passar a mans del Tribunal Suprem. L’únic que ha sigut al seu paper és Drogon, l’últim drac que queda. Emprenyat com una mona, ha tirat l’alè al Tron de Ferro i l’ha fos de cop. L’ha deixat com quan fiques un ou de Pasqua, de xocolata, al microones.

Paral·lelament, a Supervivientes (T-5) laPantoja també ha demanat el relleu.Pantoja Jordi González li suplicava que es quedés una mica més. Ella ha dit que només fins a la gala de dijous. Potser li enviaran els seus fills, a Chabelita i a Kiko, a veure si la convencen. Encara que digui que no, la cadena no perd: aquesta visita tindrà un altre bàrbar repunt d’audiència. Ben mirat, ara a la Pantoja potser és millor tenir-la circulant pels platós de T-5. Ana Rosa, ‘Viva la vida’, ‘Mi casa es la tuya’, ‘Sábado Deluxe’, algun polígraf, etc.  ¡Ah! Aquí tampoc es busca la glòria. El que interessa és el negoci.  I el gran drac és Mediaset. Et tira l’alè i et crema. Però ho paga bé. Et forres.