TU I JO SOM TRES

La venjança contra Azúcar Moreno

tu y yo somos tres por ferran monegal / periodico

1
Es llegeix en minuts
Ferran Monegal
Ferran Monegal

Crític de televisió

ver +

Ni un aplaudiment. Ni una alegria. Ni un bri de calor. Deia J. J. Vázquez quan les va rebre al plató: «Toñi i Encarna ens han deixat tirats, al programa i a Mediaset. Les rebrem, ¡en silenci!». I van entrar les Azúcar Moreno, i allò més que penetrar en un xou de televisió semblava que entraven al corredor de la mort. Endolades. Desencaixades. Ni servei de maquillatge els van donar per a així accentuar com de demacrats tenien els seus rostres. I dretes, com dos rees, sense cadires ni cap altre detall mobiliari en què arrecerar-se, van rebre les acusacions, i la sentència, del comissari Jorge Javier«Mentideres. Enredaires. Ens heu enganyat. Ja no sou persones grates a Mediaset. Tardareu molt temps a tornar a trepitjar un plató d’aquesta casa», i tot seguit les va instar que desapareguessin. Fora. Foteu el camp. Engegades a les tenebres exteriors. Extramurs de l’imperi. ¡Ahh! Que bé munten a Tele 5 aquestes escenes. Si haguessin afegit una guillotina en un racó, hauria sigut encara més perfecte. I les Azúcar Moreno, capbaixes, condemnades al desterrament, van sortir tan dignament com van poder, però amb l’estigma d’empestades tatuat a foc per l’imperi Mediaset.

Notícies relacionades

Aquesta història tan tremenda (veurem si és comèdia) ha esclatat perquè Tele 5 està convençuda que les germanes Salazar han utilitzat el reality show com a trampolí per firmar diverses bolos per teatres i ‘tablaos’. I una vegada aconseguits els contractes, han desertat de Cayo Cochinos ràpidament. Home, és el que té muntar tinglados que més que tractar-se de concursos del que es tracta és de fer negocis. I és clar, les criatures, que no són tontes, obren en conseqüència.

El més interessant d’aquesta venjança és que J. J. Vázquez no els ha notificat en cap moment que les multaran per abandonament. Malgrat que tenen per contracte una clàusula de penalització econòmica, Tele 5 ha callat sobre això. En efecte, hi ha jurisprudència que adverteix que a aquestes criatures se’ls fa un contracte laboral, o sigui que tenen el dret a deixar l’empresa lliurement quan vulguin. Més encara: es tracta d’un contracte que els exigeix una jornada laboral de 24 hores al dia, i això és pura explotació. ¡Ahh! La cosa es posa interessant. Aquí s’imposal’Estatut del Treballador de Realityshows. Ens divertirem. Serà pintoresc.