debat a twitter

Els fans de 'Juego de trons', enfadats pel gir de Daenerys

Molts seguidors critiquen l'evolució de la Mare de Dracs en l'últim episodi emès

20190510 436354 juegodetronose 1 1 / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Durant les set primeres temporades de 'Joc de trons’, Daenerys Targaryen ha sigut el personatge que més punts s’ha anat guanyant, episodi rere episodi, per aconseguir el cobejat Tron de Ferro. Va començar sent gairebé una nena espantada que van casar amb un temible dothraki per acabar convertint-se en la Mare de Dracs envoltada d’un exèrcit que la venerava. No obstant, del gir que han fet al seu personatge en l’últim capítol emès de la sèrie, el quart de la vuitena temporada, se n’està parlant molt a Twitter, on s’ha generat un gran debat entre els seguidors de la ficció.

Deixant a banda la comentada aparició del cafè de Starbuck al capítol, que tan rendible podria haver sortit, molts fans s’han llançat a comentar l’evolució que està experimentant Khaleesi. A partir d’aquí, us avisem: aquest text conté espòilers, així que absteniu-vos-en els que encara no hàgiu vist que va passar dilluns passat a 'Joc de trons’.

Notícies relacionades

Al capítol, s’hi pot veure una Daenerys cada vegada més decidida per derrotar Cersei  i, sense fer cas dels consells de Tyrion i Varys, no dubta a posar rumb a Desembarcament del Rei, fins i tot amb unes tropes delmades després de la dura batalla contra el Rei de la Nit i els seus caminants blancs. La seva decisió tindrà tràgiques conseqüències... i provocarà que fins i tot es posi en dubte el seu seny, cosa que no ha agradat a gaires fans, veient els comentaris a Twitter.

A falta de l’emissió dels dos últims capítols, les apostes per qui aconseguirà el Tron de Ferro continuen donant molt de si.