A FLOOXER

Quique San Francisco protagonitza el seu propi 'docu-reality'

El format, de 10 episodis setmanals, explora el dia a dia i l'adaptació a les noves tecnologies del conegut humorista

followsanfrancisco promo muypronto vid 08 180637 / periodico

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

Flooxer, el canal 'online'd’Atresmedia  dirigit al públic jove, estrenarà pròximament el 'docu-reality' 'Follow San Francisco'. El programa, protagonitzat per  Quique San Francisco, explorarà el dia a dia d’aquest conegut actor i humorista, que pretén adaptar-se al món de les noves tecnologies i les xarxes socials.

Les 10 entregues que componen la sèrie, cadascuna de 12 minuts de durada i d’estrena setmanal, també estaran disponibles a la plataforma Atresplayer.  

Pòster oficial de 'Follow San Francisco' / (ATRESMEDIA)

San Francisco, de 64 anys, és un dels rostres més reconeguts de la comèdia a Espanya. Com a actor s’ha dedicat tant al cine com a la televisió i al teatre. En 50 anys de carrera, ha sigut nominat alpremi Goya a la millor interpretació masculina de repartiment en dues ocasions:  'El baile del pato' i 'Orquesta Club Virginia'.

Notícies relacionades

La vida personal de l’actor és cridanera, perquè, entre d’altres coses, no va conèixer el seu pare fins a complir els 17 anys, va patir una greu addicció a l’heroïna i, fins i tot, va passar més d’una nit a la presó (en una ocasió, per haver-li pegat un cop de puny a una mona a Tailàndia). Actualment, resideix a l’habitació d’un hotel als afores de Madrid, perquè va haver d’abandonar casa seva per problemes econòmics

Material exclusiu

A 'Follow San Francisco', a més de donar a conèixer els hàbits de l’humorista, es compartiran"anècdotes i experiències del passat" que l’han marcat com a persona i com a professional. Després d’aprendre a moure’s pel món de les xarxes socials, San Francisco intentarà conquerir el públic que encara se li resisteix: el dels joves. 

Temes:

Atresmedia