PRODUCCIÓ ORIGINAL

HBO ja mostra el seu 'Watchmen'

La nova sèrie original de la plataforma de televisió està basada en la saga de còmics d'Alan Moore

watchmen 5cd3153920cb4 / periodico

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

"Som ningú, som tots i som invisibles". Amb aquesta frase inquietant, pronunciada per un individu emmascarat, comença el primer tràiler oficial de 'Watchmen', la nova sèrie original d’HBO, basada en les històries de còmic del reconegut guionista britànic Alan Moore. Es tracta de la segona adaptació de la saga, després de la pel·lícula dirigida pel realitzador nord-americà Zack Snyder el 2009.

Notícies relacionades

La història de 'Watchmen', creada per a HBO per Damon Lindelof ('Lost') i produïda per White Rabbit i Warner Bros., se situa en un món alternatiu on els superherois són tractats com empestats per la societat. L’obra original de Moore, amb un enfocament més seriós i versemblant que el dels productes habituals de Marvel i DC, subverteix i ironitza amb els estereotips associats a les ficcions d’aquest tipus. 

El primer cop d’ull a les seqüències de la sèrie indica que el to serà similar al de les novel·les gràfiques, i d'aquesta manera conservarà la seva característica ambientació de tons sinistres. El repartiment de la producció està compost per Regina King, el Senyor Johnson, Jeremy Irons, Jean Smart, Tim Blake Nelson, Louis Gossett Jr, Adelaine Clemens i Andrew Howard. 

Temes:

HBO