'Viajeras con B' recala a La Sexta

Ágatha Ruiz de la Prada, Marta Hazas, Lydia Valentín, Ruth Lorenzo, Irene Villa i Gisela Pulido protagonitzen la nova etapa del programa

zentauroepp47988361 television  protagonistas del nuevo programa de la sexta via190502192329

zentauroepp47988361 television protagonistas del nuevo programa de la sexta via190502192329

1
Es llegeix en minuts

Ágatha Ruiz de la Prada, Marta Hazas, Lydia Valentín, Ruth Lorenzo, Irene Villa i Gisela Pulido són les protagonistes de la tercera temporada de ‘Viajeras con B’, un programa que La Sexta estrena aquest dissabte, 4 de maig (9.35 hores), amb sis viatges a altres sis destinacions dissenyades expressament per a cada una de les protagonistes de l’espai.

“Cadascú és una experiència única”, va destacar en la presentació del programa Nadia Menyahya, periodista que acompanyarà aquestes sis dones per descobrir els secrets de l’Índia, Mallorca, Zanzíbar, Lisboa, Lapònia i Disneyland París.

Produït per Secuoya (‘Españoles en el mundo’), en cada entrega Benyahya, que presenta l’espai per primera vegada en substitució de la ‘bloguera’ Marta Goikoetxea –que ho va fer en les dues passades edicions–, explorarà una destinació diferent de la mà d’aquestes professionals de la música, la moda o l’esport.

Per a la dissenyadora Ágatha Ruiz de la Prada redescobrir l’Índia ha sigut una experiència “màgica” en la qual ha estat acompanyada pel seu fill, que ja havia viscut al país durant tres anys.

La campiona olímpica en halterofília Lydia Valentín també repetia en la seva destinació, Mallorca, tot i que en aquesta ocasió reconeix que ho va fer “d’una forma completament diferent”: damunt d’un cavall o en una llanxa de regata.

També coneguda com l’illa de les espècies, Zanzíbar, va ser la destinació africana triada per a l’actriu Marta Hazas, que es va sentir com si fes “dos viatges en un” pels contrastos de l’illa.

Notícies relacionades

La cantant Ruth Lorenzo va disfrutar de “les coses quotidianes” a Lisboa, una ciutat de què destaca que està plena “de música i d’art”.

La neu de Lapònia va rebre a la 10 vegades campiona del Món en ‘kitesurf’ Gisela Pulido, que va disfrutar de tres aurores boreals en la recerca del Pare Noel, mentre que per a la periodista Irene Villa conèixer Disneyland París de la mà dels seus tres fills va ser un viatge “inoblidable i ple de màgia”.