RESCAT MUSICAL

Youtube fitxa Justin Bieber i Maluma

La plataforma de vídeos en la xarxa prepara un "projecte secret" amb el cantant canadenc i un documental sobre la vida de l'artista colombià

zentauroepp47409819 mas  periodico gente  justin bieber190503195211

zentauroepp47409819 mas periodico gente justin bieber190503195211

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

Youtube va anunciar aquest dijous, 2 de maig, que està ultimant un "projecte secret" en col·laboració amb el cantant canadenc Justin Bieber. A més, el lloc web de vídeos va confirmar que el documental 'Lo que era, lo que soy, lo que seré', basat en la trajectòria de l’artista colombià Maluma, s’estrenarà el dia 5 de juny. Les dues produccions formaran part del canal YouTube Originals, en el qual la plataforma emet les seves sèries originals. 

Els responsables de l’empresa no van voler donar detalls sobre el projecte amb Bieber, però van destacar que va ser a Youtube on el canadenc es va donar a conèixer al gran públic i que continua sent "un punt de trobada per als fans del cantant". Quant al documental de Maluma, el mateix artista ha publicat aquest divendres, 3 de maig, el primer avanç oficial en el seu canal de la plataforma.

Notícies relacionades

"Dirigit per Jessy Terrero, aquest documental de 90 minuts segueix Maluma, estrella llatina global, rastrejant els seus humils orígens i la seva evolució", segons ha explicat Youtube en un comunicat. La producció presentarà "entrevistes exclusives" amb la família, els amics i el mateix cantant. 

La salvació de YouTube Originals.

En un intent d’emular Netflix, Youtube va idear el seu canal Originals el 2018, en el qual va oferir les seves pròpies produccions originals i de pagament. Després del fracàs d’aquesta iniciativa, ha revelat que "no aixecaran murs de pagament" i que, pròximament, els seus continguts estaran disponibles per a tots els usuaris.