TU I JO SOM TRES

Estudia, filla, o acabaràs en un 'reality'

monegal / periodico

2
Es llegeix en minuts
Ferran Monegal
Ferran Monegal

Crític de televisió

ver +

En la guerra dels imperis televisius T-5 s’acaba d’inventar una nova gala de la 'ratomàquia' 'Gran Hermano Dúo' per fer fosfatina a les gales en directe de 'La Voz' que han començat a A-3 TV. Els han clavat una bona rebregada, els han tret més de sis punts d’avantatge. La gran arma que tenien preparada a la gàbia de Guadalix eraChabelita Pantoja.Chabelita Pantoja La van ficar allà de nou perquè aparegués amb el seu germà  Paquirrín“¡És la primera vegada que estan junts a la tele!”, exclamava Jordi González per potenciar la martingala. I Chabelita va transmetre a Paquirrín un missatge de la seva mare, molt ben après de memòria: “La mare està amb tu. Continua així. Ja et queda poc. Has d’estar al màxim. Has sigut tafaner, has sigut graciós... Bé, bé... Ens sentim molt orgullosos de tu”. I per la megafonia sonava 'Mi pequeño del alma', aquella cançó tan 'tendra' que cantava Isabel Pantoja precisament al seu fillet Paquirrín, als anys 80, als seus braços a El Corral de la Pacheca, i ho retransmetien Lauren Postigo i TVE. ¡Ahh! A Tele 5 no donen puntada sense fil. En aquesta mena de muntatges són mestres.

Notícies relacionades

No sabem què deu haver cobrat Chabelita per aquesta nova incrustació a la gàbia però, per alta que sigui la xifra, és poc comparat amb el rendiment que Mediaset en treu.  No obstant, al nostre canari flauta Papitu aquesta trobada, allà tots dos asseguts, germanet i germaneta, en actitud anunci de fons d’inversió, tipus la família que cobra unida continua unida, aquest negoci, els deia, a Papitu li va semblar insignificant i fútil. El que va agradar al canari flauta va ser una altra concursant, d’origen guineà, Carolina Sobesenyora de caràcter molt espontani i esbojarrat, i dona d’empenta, a qui li van posar una trucada de la seva filla per donar-li una alegria.  En efecte, va tenir una alegria molt gran. Es va emocionar molt parlant per telèfon amb la seva nena. I de sobte li va sortir aquest fons protector, tan bonic, que tenen les mares, i en un atac de sinceritat que li va sortir de l’ànima li va dir, li va implorar, li va suplicar: “Filla, estudia, estudia, estudia, perquè si no el dia de demà... ¡hauràs d’anar a ‘realities’!”.

¡Ah!  La senyoraSobeens ha agradat molt a casa. Molt. Quin magnífic consell ha donat a la seva filla Grace. Aprèn, instrueix-te, educa’t, alfabetitza’t, o acabaràs com la teva mare, ficada en la vergonya de qualsevol ‘ratomàquia’.