PLATAFORMA DE PAGAMENT

Sky estrena la sèrie apocalíptica 'Curfew'

Sean Bean protagonitza la nova producció que presenta una estètica similar a la de la saga de pel·lícules de 'Mad Max'

curfew-toque-de-queda--triler--sky-produccin-original / periodico

1
Es llegeix en minuts

 Després de presentar a Espanya 'El Milagro', escrita i dirigida per Niccolò Ammaniti, que es va estrenar el 22 de gener, la plataforma televisiva de pagament Sky ofereix des d’aquest dimarts, 19 de març, els vuit primers capítols de 'Curfew' ('Toque de queda'), producció de caire apocalíptic escrita i dirigida per Matthey Read ('Peaky Blinders').

La ficció se situa en un hipotètic futur en el  qual existeix un toc de queda al capvespre per salvaguardar-se dels atacs de criatures infectades per un virus letal. Per poder emigrar de les ciutats infectades, un multimilionari Max Larssen (Adam Brody) organitza carreres clandestines sense regles que tenen com a premi l’anhelada llibertat a un món millor. Aquestes violentes competicions, en un món apocalíptic, fan que 'Curfew' recordi l’estètica de pel·lícules de gran èxit com la saga de 'Mad Max'.

Notícies relacionades

Entre els actors de la sèrie destaquen Billy Zane ('Titanic'). Sean Bean (Joc de trons) i Miranda Richardson ('Churchill').

“És una producció audaç i ambiciosa en què les històries estan carregades d’emoció i dinamisme”, ha assegurat Matthew Read.

Temes:

Sèries