TU I JO SOM TRES

El perfum és el pitjor de portar banyes

tu y yo somos tres por ferran monegal / periodico

2
Es llegeix en minuts
Ferran Monegal
Ferran Monegal

Crític de televisió

ver +

Deliciosa escena entre les dues dames enfrontades de la sèrie Secretos de Estado (T5)Secretos de Estado. L’Ana (Miryam Gallego), la dona del  president del Govern, parla amb laPaula (Michelle Calvó), l’amant del seu marit. O sigui, la cornuda i la que posa les banyes, cara a cara. ¡Ah! Podia haver sigut una trobada tremenda. Hi podia haver hagut fins i tot sang i baralla. No obstant, el cara a cara succeeix amb una tranquil·litat sorprenent. I amb un diàleg formidable. Ni un retret per part de l’Ana, que és la que pateix la cornamenta. Ni una mala paraula. Ni un crit. Ni una reprimenda. Al contrari. Li diu, suaument: “He passat d’odiar-te a observar-te. Avui ja només em molesta el teu perfum. ¿Estimes el meu marit? ¿Sí? Doncs el que necessito és que te’l quedis. Jo només vull ser lliure i tornar a ser feliç”. ¡Ahh! Aquest fair play de la gent fina és deliciós. Aquesta barreja de cinisme i educació d’alta escola, permet als guionistes disfrutar dibuixant el gran teatre del món, com deia Shakespeare. Quan l’Ana li diu a laPaula això de queda’t amb el meu marit que jo ja no el vull, a mi m’ha recordat una escena memorable d’Antonia dell’Atte  a la tele, anys enrere, quan es va assabentar que el seu marit, el Caro Dado Alessandro Lecquio,Caro Dado li posava les banyes amb Anita Obregón. Va ser un moment televisiu sensacional. Antonia va mirar a la càmera, es va adreçar a l’Obregón, i va exclamar: “Te'l regalo. Te'l pots quedar sencer. No et pots ni imaginar com em quedo de descansada”.

Notícies relacionades

L’altre moment de la sèrie, quan l’Ana adverteix que ja l’únic que li molesta de la infidelitat del seu marit és fer olor, impregnat en el seu cos, el perfum de l’altra, ¡ah!, aquest és un cop dehigh class formidable. És d’un refinament colossal. Fica’t al llit amb ell tant com vulguis, però canvia de perfum, bonica, que el que portes és d’una vulgaritat horrorosa.

OLIVERERA DE JAÉN .– Altres senyores van sortir dimecres a la nit a la tele. Jesús Cintora (Carretera y manta, La Sexta)Jesús CintoraCarretera y manta va entrevistar a Baeza les temporeres. Olivereres de Jaén. LaLibrada n’és una. No la deixen treballar si no es presenta al camp acompanyada d’un home. Una dona sola, no la volen. Quatre mesos de feina, de sol a sol. Si la temporada és bona, s’emporta 1.300 euros al mes. El dia que plou, no cobra. El perfum de laLibrada és un altre. Fa olor de camp, d’olivera, de decència.